|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν έχω ακούσει προβλήματα για τον συγκεκριμένο , το αντίθετο, μόνο καλά λόγια. Είσαι σίγουρος πως έχουν μικρή διαφορά στη τιμή ; το ένα κάνει περίπου 50 Δολλαρια και το άλλο 16 Ευρώ περίπου, 3 προς 1
|
||||
|
||||
![]()
Τις sera το περνώ από Ελλάδα 30¤ οπότε έχουν 10-15¤διάφορα αν Βαλής και τα μεφορικα...
Με τα προβληματακια που παρουςιαζη το διάβασα σε άλλο θέμα.συγνωμη που σε πριζω αλλά να το πάρω απ τιν αρχή! Από ότι έχω διάβαση εδώ στο φόρουμ σε γενικές γραμμές ένα ενυδρείο πχ φυτεμένο Πρεπη να έχει αναταράξει με spray bar και να έχει και κάποια ροή-πίεση μέσα σωστά;;;εμένα τα φίλτρα μου έχουν ονομαστή ροή 600λ το κάθε ένα. (το εσωτερικό μου Φερνετε ποιο δυνατό) Το ερώτημα είναι αν θα δούλεψη ο ριακτορας με τιν ροή που έχω,και μετά με το εσωτερικό θα Πρεπη ή να κανω αναταράξει ή να έχω ροή μέσα τα λέω σωστά;; Εκτός και αν προσθέσω ένα μικρό κυκλοφοριτη....σε αντίθεση αν έβαζα diffuser τα φίλτρα θα τα δούλευα οπος τωρα......δεν ξέρω τα έχω χάση...τι να κανω;; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Κοιτα να σου πω την αλήθεια ph controller δεν εχω το co2 το δουλεύω με ηλεκτροβανα μια ώρα πριν ανοίξουν τα φώτα και μια ώρα πριν κλείσουν τα φώτα,το drop checher δεν ξέρω καν τη ειναι......τα ppm του co2 το μετραω βάση του πίνακα ph κ kh....
Θα δουλεψει ο ριακτορας με την ροή του έξ φιλτρου???οποτε για ποιο απλά βάζω ένα χρονο διακόπτη στην αεραντλια να αναβη 2 ώρες μετα που κλείσουν τα φώτα και να κληνει 2 ώρες πριν ανοίξουν τα φώτα και να μην εχω spray bar για αναταραξη σωστά?και αν το κάνω έτσι την έξοδο του φιλτρου να την εχω λίγο χαμηλά,προς την μέση κατα ύψος του ενυδρειου?? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Την αεραντλία αν την έχεις χαμηλά μπορείς να την έχεις μόνιμα, εγώ εδω πάνω από 1 χρόνο την έχω μέτρια προς χαμηλά μόνιμα, και όλα πάνε μια χαρά, και αν χαλάσω και λίγο CΟ2 παραπάνω δεν τρέχει και τίποτα, φθηνό είναι, κάθε 3-4 μήνες δίνω 6 Ευρώ
|
||||
|
||||
![]()
Οπότε κατα την διάρκεια τις φότο περιόδου ή αναταράξει έχω η αεραντλια,θα έχω απολια... Και το άλλο θέμα μην πάρω τον ριακτορα και δεν δούλεψη με τιν ροή και μου μίνι αμανάτι (μετά θα χριαστω άλλο φίλτρο τουτεστιν 150¤+ που δεν τα δίνω τωρα......
------------------------- Δεν ξερω ακόμα αν πάω για diffuser ή reactor ακόμα δεν κατασταλαξα... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κωστας86 : 05-11-14 στις 19:19 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Me diffuser θέλω 4 φορές περισσότερο CO2 για το ίδιο αποτέλεσμα και με την ροή του φίλτρου να το διασκορπίζει κι όλας... Αυτό που σου προτείνει ο Τάκης το έχω κι εγώ και κάνει άψογη δουλειά, μέχρι 3-4 φυσαλίδες το δευτερόλεπτο το πολύ!! Για παραπάνω μου μαζεύει σιγά σιγά αέριο στο πάνω μέρος... Αλλά πιστεύω οτι δεν θα χρειαστείς παραπάνω!!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
CO2 Diffuser/Reactor | Eric | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 23-09-11 21:58 |
co2 diffuser | dinos99 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 26-05-08 06:31 |