|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ELI5 (explain like I'm five)
Mιλαμε για ενα κουτακι που θα χειριζεται φωτισμο, co2, θα συνδεεται με camera να βλεπω το ενυδρειο απο τις διακοπες και θα κανει περιπου 100¤?
|
||||
|
||||
![]()
Τα δοκιμαστικα pcb θα ειναι στα χερια μου στις 12 Νοεμβριου. Τα υλικα εφτασαν ολα απο την Farnell σημερα
![]() Παράθεση:
Παιδια οπως ειπα απο την αρχη τo piAquarium ειναι ενα open project. Δεν προκειται για προιον και δεν εχει σκοπο την πωληση και το κερδος. Σκοπος μου ειναι να δημοσιευσω τα σχεδια και το software για οποιον θελει να το κατασκευασει για προσωπικη χρηση αλλα και να το βελτιωσει δημοσιευοντας με τη σειρα του τη δουλεια που εχει κανει ωστε να ωφεληθουν ολοι. Αυτο ειναι αλλωστε και το νοημα των open projects. Ηδη ο φιλος Jimbit22 εχει αναλαβει το web κομματι. Καταλαβαινω βεβαια οτι βρισκομαστε σε ενα ενυδρειακο forum και δεν εχουν ολοι σαν πρωινη δουλεια ή hobby το software και τα ηλεκτρονικα (και γιατι θα επρεπε αλλωστε ?). Για αυτους θα μπορουσε (αν και οταν το project φτασει σε καποιο σταδιο οπου εχει δοκιμαστει και εχει περασει τις οποιες παιδικες ασθενειες) να βρεθει μια λυση ωστε να παρουν το board συναρμολογημενο απο καποιον που θα προσφερθει να το κανει σε καποια συμβολικη τιμη. Αν υπαρχει καποιος εδω που εχει την ικανοτητα και ενδιαφερεται να βοηθησει προς αυτη την κατευθυνση ας μου πει. Σχετικα με την ερωτηση του tkougi : Δεν καταλαβα τι εννοεις αλλα η βαση του piAquarium ειναι ενα Raspberry pi B+ που ειναι ενα Linux PC σε μεγεθος πιστωτικης καρτας (http://www.raspberrypi.org/). Αν θελεις να εμπλακεις στον προγραμματισμο το περιβαλον ναι, ειναι Linux. Απο πλευρας χρηστη οπως σου ειπε και ο takis_gt, το user interface θα ειναι WEB based, θα το βλεπεις δηλαδη οπως μια σελιδα στο internet απο οποιαδηποτε συσκευη εχει browser (chrome, mozilla, internet explorer, safari κλπ) δηλαδη smartphones, pc, android tablets, iPAD, iPhone κλπ. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μακαρι να μπορουσα να βοηθεισω στον προγραμματισμο αλλα αυτο για μενα ειναι σε νηπιακο σταδιο καθως ακομα προσπαθω να μαθω βασικα πραγματα για scripακια.. σε καποιο επομενο project ισως ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φαίνεται πως προχωράει πολύ ωραία και γίνεται όμορφη δουλίτσα.
Μπράβο κύριοι.!! Ξαναλέω πως ότι χρειαστείτε απο κατασκευαστικής μεριάς, εδώ είμαστε.. Να συμμετάσχω και εγώ με όποιον τρόπο μπορώ.. |
|
||||
|
||||
![]()
update
|
||||
|
||||
![]()
Έχω εκδηλώσει ενδιαφέρον από την αρχή (#2)... ελπίζω να ΜΗΝ χρειάζεται να το επαναλάβω.
Αν και προβλέπω να μου χρειάζεται εγχειρίδιο χρήσης... που θα έχει το μέγεθος πολύτομης εγκυκλοπαίδειας!!!!! ![]() Το κακό είναι ότι... έχω πολλά ενυδρεία... και ποίο να πρωτοκαλύψω; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Αντε βάλε το χέρι στη τσέπη ![]() ![]() Ο χειρισμός είναι τόσο εύκολος , όπως όταν γράφεις εδώ, μερικά κλικ μόνο ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
GHL Profilux aquarium controller | aquarius | Λοιπός εξοπλισμός | 83 | 12-11-10 18:06 |
Arduino aquarium controller | chris the trik | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 33 | 06-04-10 20:23 |
Digital aquarium controller DYI | abrous | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 31-12-09 10:10 |
Open aquarium controller DiY project | abrous | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 36 | 30-12-09 19:17 |
Aquarium Controller | mitas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 16 | 15-10-03 01:01 |