|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Έβαλα... 2 δισκάκια...
Πώς τις βλέπεις τις φωτό?
|
||||
|
||||
![]()
το πιο πιθανο ειναι να κολλησαν απο αυτα που εβαλες....θερμοκρασια πανω απο 28 οπωσδηποτε..σταδιακα ομως.δεν ξερω ομως αν θα αντεξουν οι ροδοστομοι..τωρα αν ειναι ick δεν ξερω γτ δεν μου χει τυχει ποτε..θα σ πουν οι πιο εμπειροι..
|
||||
|
||||
![]()
ούτε εγώ είχα ποτέ και γι'αυτό ρωτάω...
αυτή τη στιγμή είναι στους 30,4C . Τα δισκάκια είναι χαρούμενα και οι ροδόστομοι φαίνονται μια χαρά!
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ άρθρο!
Νομίζο οτι έχω κάνει ότι χρειάζεται και ελπίζω όλα να πάνε καλά... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλή επιτυχία στην θεραπεία. Μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας καλό θα είναι να "διώξεις" τους ροδόστομους και η θερμοκρασία 28+ μόνιμα. (26c είναι πολύ λίγο για δίσκους).
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Thanks!
Πάντως μόλις ολοκληρώθηκαν 3 εικοσιτετράωρα και δε φαίνεται να υποχωρεί... Τη 2η μέρα αυξήθηκε κιόλας! Έτσι είναι ο κύκλος του ick ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αν ναι,πόσους δίσκους; | stefnikolakis | Δίσκοι | 22 | 10-11-10 07:36 |
βιοτοπος για δίσκους!!!! | thanasis76 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 122 | 19-04-10 15:32 |
Νέο look 620 lit με Δίσκους | Χαραμάδας | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 3 | 03-03-09 11:35 |
Βιοτοπικό με δίσκους | poseidonbc | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 27 | 02-12-08 22:44 |
Λάμπες για δίσκους | Carebean pirate | Δίσκοι | 8 | 03-09-06 20:23 |