|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Στους τριαντα ick δεν θα εχεις ΑΛΛΑ το σημαντικο ειναι να δεις γιατι το εμφανησαν.
Οι δισκοι θελουν χαμηλες σκληροτητες νερου, ουδετερο ή οξινο νερο και υψηλη θερμοκρασια πχ 30 βαθμους και καμποσα αλλα. Ειχες τετοιες συνθηκες στο ενυδρειο? |
|
||||
|
||||
![]()
ικ με τετοια θερμοκρασια δεν ειναι ....
βαλε φωτο αν μπορεις! δεν προλαβαινω να γραψω πολλα συγνωμη .... γενικα μικρο ενυδρειο για δισκους - οι ροδοστομοι δε ταιριαζουν λογω θερμοκρασιας!!
|
||||
|
||||
![]()
Γιώργο, η θερμοκρασία πριν ήταν στους 26.
Δεν ξέρω πώς το εμφάνισαν, πάντως τα ψάρια είναι "φρέσκα" από "ψαράδικο"... Ορίστε και μερικές φωτό...
|
||||
|
||||
![]()
26 βαθμοι ειναι χαμηλη θερμοκρασια για δισκους..εβαλες προσφατα καποιο ψαρι?
|
||||
|
||||
![]()
Έβαλα... 2 δισκάκια...
Πώς τις βλέπεις τις φωτό?
|
||||
|
||||
![]()
το πιο πιθανο ειναι να κολλησαν απο αυτα που εβαλες....θερμοκρασια πανω απο 28 οπωσδηποτε..σταδιακα ομως.δεν ξερω ομως αν θα αντεξουν οι ροδοστομοι..τωρα αν ειναι ick δεν ξερω γτ δεν μου χει τυχει ποτε..θα σ πουν οι πιο εμπειροι..
|
||||
|
||||
![]()
ούτε εγώ είχα ποτέ και γι'αυτό ρωτάω...
αυτή τη στιγμή είναι στους 30,4C . Τα δισκάκια είναι χαρούμενα και οι ροδόστομοι φαίνονται μια χαρά!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αν ναι,πόσους δίσκους; | stefnikolakis | Δίσκοι | 22 | 10-11-10 07:36 |
βιοτοπος για δίσκους!!!! | thanasis76 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 122 | 19-04-10 15:32 |
Νέο look 620 lit με Δίσκους | Χαραμάδας | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 3 | 03-03-09 11:35 |
Βιοτοπικό με δίσκους | poseidonbc | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 27 | 02-12-08 22:44 |
Λάμπες για δίσκους | Carebean pirate | Δίσκοι | 8 | 03-09-06 20:23 |