|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Φελιζολ η υποστρωμα τυπου sleeping bag γιατι; για τυχον νερα; Παντως ναι θα χω την υπομονη.... Ειναι δυσκολο εχω ψαξει μπολι δεν θα βρω... Υ.Γ. Ευχαριστω! και αλλαξα την ριζα αλλιως |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτο το ξυλο ειναι απο τραπεζι παλιο για προεκταση μαλλον θα το κοψω αν δεν εξυπηρετησει σε φιλτρα κλπ πραγματα ενυδρειου... γιατι στην γκαρσονιερα ολα τα επιπλα ειναι κατειλλημενα και αλλα δεν χωρανε!!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Εν αναμονη λοιπον!! |
|
||||
|
||||
![]()
με το καλο και η μεταφορα φιλε μου!
ειναι πολυ μικρο το ψαρι, θα βολευτει ανετα για την ωρα.. αργοτερα εαν θελεις και παρεα βλεπεις... αν δεν βρεις μπολι, πες μου να σου στειλω με κουριερ. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πχ αν υπαρχει κανενα πολυ ψιλο χαλικακακι και δεν το εχεις δει.
|
|||
|
|||
![]()
Εν αναμονης πια του φιλτρου ενος αλλου ξυλου αυριο για το ενυδρειο και για υποστρωμα ενυδρειου στο ξυλο θα δω τι θα κανω και ισως ενος θερμοστατη ακομα γιατι ειναι 25w και θα ναι το μισο ενυδρειο ζεστο..
tsala ευχαριστω πολυ θα σε ενημερωσω... spiros ευχαριστω ! ![]() Ενα παραξενο: το δεξι ματι το χει κλειστο (Μαυρο) ενω το αριστερο κανονικο φαινεται η κορη και το διαφανες. Οταν εβγαλα μια φωτο με φλας το ανοιξε μετα το ξαναεκλεισε. Τι ειναι αυτο; εχω δει και αλλους Κογκολεζου σε βιντεο και με τα 2 κλειστα. Γιατι;; |
|
||||
|
||||
![]()
θερμοστατη δεν χρειαζεσαι ουτε αυτον , εφοσων δεν πεφτει κατω απο 16-17 η θερμοκρασια.. που μεσα σε σπιτι δεν πεφτει τοσο ποτε..
τις φωτο βαλτες κι εδω , για μας που δεν εχουμε fb. |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο φιλε μου που ενδιαφερθηκες για το ψαράκι
![]() ![]() ![]() Καλογέμιστο το ενυδρειο ![]() Να ρωτήσω κι εγω κατι για να μην ανοίγω άλλο θέμα αν βαλω σαν το παλικάρι πάνω στο έπιπλο του ριο 125 που ειναι 81 εκατοστά μήκος και 36 πλάτος ενα ξυλο 100 μήκος 40 πλάτος θα μπορέσει να κρατήσει ενα 200λιτρο η να το ξεχάσω;
|
||||
|
||||
![]()
Το όστρακο βγάλτο, δεν πρέπει να είναι μέσα, επηρεάζει την σκληρότητα του νερού.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
black moor σε εξωτερικο χωρο | tolee | Χρυσόψαρα | 23 | 19-07-14 12:08 |
Black moor | eleniko | Χρυσόψαρα | 9 | 22-11-12 12:45 |
Black moor ? | aldus | Χρυσόψαρα | 7 | 21-11-09 00:32 |
Black Moor | Marios-cy | Χρυσόψαρα | 17 | 24-11-07 00:15 |