|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Κρυψώνες
|
||||
|
||||
![]()
Μπορεί να χρειαστείς κι άλλες....αλλά μ' άρεσε ο τρόπος που τις τοποθέτησες... μου φαίνεται φυσικός και επιμελημένα ατημέλητος
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μακάρι να βρω 2 μεγάλες που θελω σε πλάκα για να μπουν κόντρα πίσω αριστερά η εργοστασιακή βάση πιστεύετε οτι θα αντέξει τόσο βάρος η μπορω να κάνω κάτι ;; Να πω οτι ήδη υπαρχει κομματι 3αρι Dow που θα μπει στον πάτο του ενυδρείου
|
||||
|
||||
![]()
Αν είναι σε καλή κατάσταση η βάση δεν έχει πρόβλημα.
Και το 3αρι dow πιστεύω είναι υπερβολή. 1 άντε 2εκ είναι αρκετό. |
|
||||
|
||||
![]()
το ξερω αλλα δυστηχως δεν βρηκα μονο αυτο ειχε
η βαση μια χαρα σταθερη φενεται απλα ειναι λιγο φουσκομενη εκει στις βιδες στο πανω μερος αλλα οχι πολυ αυριο θα παρω τηλ και τον τζαμα οποτε να προχωραμε σιγα σιγα οσο για την φιλτρανση εχω ενα 2217 1000λ, 2236 600λ,eheim pro 2 2026 600λ συνολο 2200λ και καθως και wave maker 3000λ σκοπευω να μπει ακομα ενας πιστευετε ειμαι ενταξει ???ολα τρεχουν σε ενα 150 λ με τις κιχλιδες μεχρι να στηθει το μεγαλο και τα τρι φιλτρα θα εχουν εξοδο spray bar ακουω γνωμες προτασεις
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρά σε βρίσκω από φίλτρανση-κυκλοφορία.
Τα φουσκώματα στη βάση να τα ελέγξεις και να τα στεγανοποιήσεις. |
|
||||
|
||||
![]()
εχεις καμια προταση πως να το κανω αυτο και με τι υλικα?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θα αντέξει το έπιπλο?? | Kotsos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 13 | 24-06-11 14:21 |
θα αντέξει για βάση σε 60λιτρο | drakoulis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 27-01-06 02:53 |
Θα αντέξει το μικρό ; | oscar | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 15-07-04 13:34 |