Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Επιστροφή   Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου > Γλυκό Νερό - Γενικά > Αρχάριοι γλυκού νερού

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 31-10-14, 21:14
Το avatar του χρήστη Κλεόβουλος
Κλεόβουλος Ο χρήστης Κλεόβουλος δεν είναι συνδεδεμένος
Mratibu wa Afrika jeshi

Περιοχή: 41.192471Ν, 26.304201Ε
Προεπιλογή

Καλώς ήρθες!
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ziovani Εμφάνιση μηνυμάτων
ομως σκεφτομαι να το στρωσω εχοντας ψαρακια μεσα.
.......
Κανω εγω καποιο λαθος?
Ξεκινάς με λάθος σκέψη κι αυτό θα το πληρώσουν τα ψάρια. Κρίμα δεν είναι?

Ξαναδιάβασε τα ενδιαφέροντα υπομνήματα αυτής της ενότητας....και κάνε μια πιο σωστή δεύτερη σκέψη
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 31-10-14, 21:31
Το avatar του χρήστη nazgul
nazgul Ο χρήστης nazgul δεν είναι συνδεδεμένος
Pufferator

Περιοχή: ¶νω Πόλη, Θεσσαλονίκη
Προεπιλογή

Θα συμφωνησω οτι μονο κριμα ειναι να ταλαιπωρουνται ψαρακια χωρις λογο, εφοσον εκανες τον κοπο να μπεις σε ενα φορουμ που μπορεις να βρεις το σωστο τροπο...

Για τα ΝΟ2 που ρωτας, παντως, πρεπει να ειναι ακριβως μηδεν, οπως και η αμμωνια σε ενα στρωμενο φιλτρο. Οτιδηποτε αλλο ειναι τοξικο για τα ψαρια. Τα ΝΟ2, μαλιστα, προκαλουν ασφυξια στα ψαρια, οποτε το οτι "χτυπανε κοκκινο στο στρωσιμο" που αναφερεις, καταλαβαινεις τι προκαλει.

Ο καθενας οτι θελει κανει, αλλα ειναι κριμα να ταλαιπωρουνται πλασματα που μπορει να γινουν τα κατοικιδια σου, να σε γνωριζουν και σου κανουν χαρες οταν σε βλεπουν. Σωστοι τροποι υπαρχουν, το να ξερεις οτι κανεις το λαθος και οχι να μη γνωριζεις το σωστο (οπως καναμε οι περισσοτεροι στο ξεκινημα μας), αλλα να τον αποδεχεσαι, εμενα μου φαινεται "καπως".

Αν υπαρχει ορεξη, μπορεις να βρεις τα παντα εδω μεσα και πολλους ανθρωπους που θα αφιερωσουν χρονο για να βοηθησουν εσενα και τα ψαρακια σου.

Καλη συνεχεια απο εμενα.
Παλιά 31-10-14, 21:43
Το avatar του χρήστη Κωστας Malawi
Κωστας Malawi Ο χρήστης Κωστας Malawi δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Αιγαλεω
Προεπιλογή

φιλε μου η τεραστια πιεση χρονου που εχεις δεν θα σε αφησει να χαρεις σωστα το ενυδρειο σου..δεν μπορεις να το αφησεις λιγο καιρο μεχρι που να ανασανεις λιγακι και να μπορεις να χαρισεις λιγο χρονο στα ζωντανα σου?

με τον τροπο που επιλεγεις(δεν εισαι ο μονος) θα θυσιασεις μερικα ψαρια για να ζησουν τα επομενα..

εγω στη θεση σου θα το αφηνα για αλλη στιγμη αν δεν μπορουσα τωρα να ασχοληθω με τη διαδικασια στρωσιματος.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 31-10-14, 21:58
Το avatar του χρήστη johnpecn`
johnpecn` Ο χρήστης johnpecn` δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Βυρωνας
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tyrinthos Εμφάνιση μηνυμάτων
φιλε μου η τεραστια πιεση χρονου που εχεις δεν θα σε αφησει να χαρεις σωστα το ενυδρειο σου..δεν μπορεις να το αφησεις λιγο καιρο μεχρι που να ανασανεις λιγακι και να μπορεις να χαρισεις λιγο χρονο στα ζωντανα σου?

με τον τροπο που επιλεγεις(δεν εισαι ο μονος) θα θυσιασεις μερικα ψαρια για να ζησουν τα επομενα..

εγω στη θεση σου θα το αφηνα για αλλη στιγμη αν δεν μπορουσα τωρα να ασχοληθω με τη διαδικασια στρωσιματος.
+1000
Παλιά 31-10-14, 22:36
ziovani Ο χρήστης ziovani δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Περιοχή: δραμα
Προεπιλογή

Παιδια το ξεκαθαρισα απο την αρχη οτι ουτε εμενα μου αρεσει, μαζι σας ειμαι! Δεν μπορω να μπω σε λεπτομερειες, παντως η κατασταση δεν ειναι "χμμμ τι ωραια να βαλω ενα ενυδρειο σπιτι για τον ελευθερο μου χρονο κλπ, σιγα σιγα,3-4 εβδομαδες περιποιηση κι ολα καλα"!!! Αφηστε που δεν το εχω σπιτι, τεσπα, ειναι αλλη ιστορια την οποια δεν θα ηθελα να πω "δημοσια", αλλα σε pm αν θελησει καποιος. Αλλωστε εν γνωση μου σας γνωστοποιησα τον τροπο, θα μπορουσα καλλιστα να το κρυψω, γλυτονωντας τα αρνητικα σχολια, anyway.

Οσο για αυτο που με "καει" προς το παρον, οι ακεραιοι αριθμοι(0-1-5-10-25-50) στο test oπως προειπα, ειναι mg?? Τα δεκαδικα να φανταστω οτι δεν μπορω να τα μετρησω με το συγκεκριμενο τεστ ε?
Επισης ειχα διαβασει στο forum ενα παιδι εγραφε οτι τα ΝΟ2 ειχαν χτυπησει "κοκκινο" και εγραφε 5mg. Δηλαδη αν το "κοκκινο" ειναι τα 5mg, τα 50mg που εχει ως ανωτερο το τεστ που πηρα τι ειναι????

Ας πουμε στο θερμομετρο που χρησιμοποιουμε για τον πυρετο μας, το 39-40 το θεωρουμε "κοκκινο" ομως το θερμομετρο τελειωνει συνηθως στους 42, οχι στους 102!!! Σορυ για το παραδειγμα,απλα ανεπτυξα την σκεψη μου για την απορια μου περι ΝΟ2
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Δικαιώματα - Επιλογές