|
|
|||
|
|||
![]()
Η αλήθεια είναι οτι θα προτιμούσα να πάω σε κάποια έτοιμη λύση καθώς δεν έχω κ πολλές γνωσεις απο ηλεκτρονικα αλλά αν το badget μου με παει αναγκαστικά εκει θα το κοιταγα, γιατί κοστος μιλάμε?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
|||
|
|||
![]()
Αν υποθέσουμε οτι πάμε στη λυση diy τι θα χρειαστω? Διαβασα διάφορα θέματα μ diy φωτιστικά αλλά δε κατάλαβα κ πολλα...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() 4χ λεντ 23ευρω 1χ driver 22ευρω 4χ φακοι 25ευρω 3χ καλώδιο για τις συνδέσεις 2ευρώ 1χ σιλικόνη για να κολλήσεις τους φακούς επάνω στα λεντ 2ευρώ 1χ θερμοαγώγιμο γράσσο 3ευρω 2χ για να το κρεμάσεις 3ευρω 1χ θερμοαγώγιμη κόλλαγια να κολλήσεις το thermal swich 2ευρω 1χ thermal swich για την ασφάλεια της κατασκευής σου 1ευρώ 1x ψύκτρα 19ευρω σύνολο 102ευρώ
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
|||
|
|||
![]()
τελικα, πηγα στη λυση του ετοιμου φωτιστικου, ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια, μολις θα ειμαι ετοιμος θα κανω μια παρουσιαση του ενυδρειου
|
|
||||
|
||||
![]()
με το καλό να έρθει , τελικά σε πιο πήγες ;
|
|||
|
|||
![]()
σε αυτο που μπροτεινες εσυ με τη διαφορα οτι εχει ενα led κοκκινο & ενα πρασινο αντι για δυο λευκα
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
επιλογη φωτιστικου. | thanasis76 | Φωτισμός | 22 | 02-11-14 18:44 |
Κατασκευη led φωτιστικου | clooyn | Φωτισμός | 50 | 08-03-13 00:55 |
Επιλογη φωτιστικου | chrisvari | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 20-02-13 22:36 |
επιλογη φωτιστικου για νανο reef | ilias13 | Φωτισμός | 2 | 13-04-12 17:11 |
ειμαι ακομη μπερδεμενος στην επιλογη φωτιστικου | panoscorfu | Φωτισμός | 5 | 26-11-09 18:30 |