|
|
||||
|
||||
![]()
καλη αρχη στη θαλασσα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλόβρεχτο φιλαράκι
![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
Οι χαζές ερωτήσεις, δεν έχουν τέλος
![]() 1. Σκέφτομαι να φτιάξω ένα ξύλινο πλαίσιο σε μικρότερες διαστάσεις από τη βάση του ενυδρείου (πχ 33Χ33) και να πειραματιστώ μέσα σ αυτό ως προς το aquascape. Και μόλις καταλήξω, να κολλήσω τον βράχο και να μπει στο ενυδρείο. Σωστό ή λάθος? 2. Ο κυκλοφορητής - jebao wp10 - πρέπει να χτυπάει προς τα πάνω ή προς τα κάτω? Σε ποιο ύψος πρέπει να τοποθετηθεί? 3. Σκέφτομαι να πάρω και 2ο ίδιο κυκλοφορητή. Σωστό ή λάθος? 4. Σκέφτομαι για 4 εκατοστά βυθό (αραγωνίτη). Σωστό ή λάθος? 5. Κατά τη διάρκεια του στρωσίματος, τα φώτα τα κρατάω ανοιχτά κι αν "ναι", για πόσες ώρες? 6. Επειδή οι απόψεις διίστανται : Αντιφως και ανθρακα, προσθέτω εξ αρχής ή πολύ αργότερα? Μου πρότειναν μίνι ριάκτορα για τον άνθρακα και τον αντιφως μεσα σε μικρό φιλτράκι. Σωστό ή λάθος? Οποιος έχεις όρεξη, για σωστό ή λάθος, θα ήθελα να διαβάσω τις αποψεις του! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλή αρχή!!
1. Δεν είναι και άσχημη ιδέα. Θεωρώ καλύτερα να μην κολλήσεις το βράχο. Προσπάθησε να κάνεις ένα στήσιμο όσο γίνεται πιο σταθερό χωρίς κόλλα. 2. Δεν το γνωρίζω ακόμα. 3. Θα το δείς στην πορεία νομίζω, μην κάνεις άδικα έξοδα. 4. Λογικά σωστό. 5. Εγώ είχα σκεφτεί να ξεκινήσω με 1 ώρα και ανά 3-4 μέρες να το ανέβαζα σταδιακά +1. Για να αποφύγω-περιορίσω ξεσπάσματα άλγης. 6. Απο τι στιγμή που θα μπεί ο βράχος νομίζω τα χρειάζεσαι και τα δύο. Ίσως τον αντιφώσφορο λίγο πιο μετά. Για το δεύτερο σκέλος δεν έχω άποψη. |
|
||||
|
||||
![]()
Καλές βουτιές !!!!!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
ΔηλΆδη Κώστα δεν χρησιμοποιείς καθόλου αντιφωσφορο;Και πως κρατάς τα φωσφορικά 0;
|
||||
|
||||
![]()
βοτκα και mb7 Γιάννη
|
||||
|
||||
![]()
Σωστά,το είχα ξεχάσει.....
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απορίες για ph,gh κ.τ.λ | Fish | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 16-02-13 18:29 |
Απορίες.... | Immortal | Αρχάριοι γλυκού νερού | 29 | 19-06-12 23:09 |
Απορίες, απορίες, απορίες και άλλα πολλά | QS-Plan | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 16-12-10 16:33 |
Απορίες, πολλές απορίες... | oikonm | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 25-06-07 22:35 |
Απορίες | AXEL | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 01-06-07 21:22 |