|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
χαχα .... ![]() Πηγα να βγάλω και τις αλλες φωτος που θελουνε και αρχισα παλι να δοκιμάζω με το πανω μερος και τον φωτισμο. Πριν λιγο δοκιμαζα αυτο που λεει παραπανω o stanlle προσθεσα και μερικα κλαδακια μοςς στην μεση. ![]() ------------------------- Τελική ποια νομιζω, αυριο θα στείλω στους Ρωσους.. ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nicpapa : 28-10-14 στις 22:32 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ευχαριστώ που μου έκανες το χατίρι!!!!Απ τα ωραιότερα layout που χω δει ποτέ!!!! ![]() ![]() ![]() Μ αυτή τη τεχνική σκοτεινιάζει το μπροστινό μέρος με αποτέλεσμα να χαθεί η άποψη της μοςς και τη μετατρέπει σε κλαδιά καθώς το μάτι πάει στο βάθος του ενυδρείου!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Όντως η καλύτερη ,και η ιδέα με το σούρουπο όλα τα λεφτά
Εγώ πάντως θα τράβαγα με λίγο κλίση την φώτο να δίνει βάθος και να φαίνεται η επιφάνεια ή οποία να είχε και λίγο κίνηση με ανεμιστηρακι. ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Τι ανεμιστηρακι ρε συ... Εδω εκανα ισοροπια με τις λάμπες... ![]() Ειχα πανω 7 λάμπες... ![]() Ο stanlee τα φταει για ολα... ![]() Για να καταλαβεις τι γινοτανε... απο καλωδια αλλο τπτ... Ιδια φωτο χωρις crop. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλά εννοείται οτι και ετσι τα σπάει
![]() ![]() ![]() Κατάλαβες με την επιφάνεια το εφέ ,απο δικό σου λινκ τα βρήκα τα κολπακια ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κουκλι ειναι
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε ζωγραφίζεις,
αυτό δεν είναι ενυδρείο, πίνακας ζωγραφικής είναι ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() χαχαχαχα Φίλε μου καλή επιτυχία μακάρι πρωτιά και σε σένα και στο συνονόματό σου!!!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Το εστειλα σημερα και πηρα και απαντηση οτι το δεχθηκανε. ![]() ![]() ![]() Dear Mr. , your entry is accepted. Thanks a lot for participating! Best regardsΤωρα θα ξεκινησω την διαλυση... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Πολλά μπράβο.Συγχαρητήρια!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Χωρις δευτερη σκεψη, την τελευταια να στειλεις
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΕΙΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΡΙΖΑΣ tree look...! | platy | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 5 | 14-12-11 20:09 |
MOUNTAIN ROCK SHRIMP | ilias510 | Όλες οι άλλες γαρίδες | 6 | 30-08-10 21:48 |
Τα White Cloud Mountain Minnow για λιμνη? | MIXALIS CYPRUS | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 8 | 30-03-10 13:53 |
Mountain lake | george | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 22 | 30-09-09 16:52 |