|
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Λεωνιδα και την μπλε θα την βαλεις μαζι με τα αλλα?
Σταυρο οποτε εβαζα παλια φυτα,μου τα τσακιζε,εσυ πως τα καταφερνεις?
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
|||
|
|||
![]()
Εννοείται!!!γι'αυτό τη πήρα,να ισορροπήθει η επιθετικότητα του αρσενικου.Αλλα θα περιμένω να μεγαλώσει λίγο κ μετά...
|
|
||||
|
||||
![]()
ομορφη και η μπλε!
να τις χαιρεσαι ολες! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Έχουμε εξελίξεις!!
Το πρωί έκανα μια καλή αλλαγή νερου 50% κ η θηλυκιά βγήκε απο το σωλήνα της....επιτέλους είναι αυγωμένη!!!!!!!! ![]() ![]() Τώρα όμως ξεκινάνε κ τα προβλήματα. Πρέπει να βγάλω τον αρσενικο άμεσα(με το που βγήκε έξω αυτή αυτος την πήρε στο κηνύγη). Στην αρχή σκέφτηκα το βαρέλι...έλα όμώς που δεν έχω ούτε έξτρα φίλτρο,ούτε θερμοστάτη γιατί τα έχω στη μικρή... Επίσης δε ξέρω πόσο θα πάρει για να βγούν τα μικρά,κ το βαρέλι το θέλω για αλλαγές..κ μάλιστα μόλις βγούν τα μικρά θα χρειαστώ κ άλλο ''σπίτι'' για τη θηλυκιά..... ![]() Το άλλο που σκέφτηκα είναι να βάλω μέσα στο ενυδρείο ένα τέτοιο κουτί-δοχείο που είναι στη φωτό(είναι απο πρωτείνες),χωρίς καπάκι απο πάνω κ κάνοντας αρκετές τρυπούλες για να περνάει έυκολα το νερό... Θα έχει το πλεονέκτημα των σταθέρων παραμέτρων κ δε θα με βάλει σε κόπο άλλα απο την άλλη τον λυπάμε να τον αφήσω εκέι ποιός ξέρει για πόσες μέρες... (γεννηστρα το ξεχνάμε,θα την σκήσει) Το κάκο είναι ότι αυτή τη στιγμή δεν είμαι κ για πολλά έξοδα.. |
|
|||
|
|||
![]()
καλως τα δέχτηκες τα αυγο-μωρα σου!
θα σκασουν πρωτα τα αυγα κ θα τα κουβαλαει η μανα μεχρι να βγει κ το τελευταιο αστακουδακι απο πανω της... τα μωρα τα ταϊζεις με τροφη για γαριδες , μικρους κοκκους δλδ γιατι το μεγαλο θα ειναι σαν να τα ταιζεις ενα τερας. οι μικροτεροι κοκκοι για τις γαριδες θα μαλακωνουν πιο γρηγορα κ ετσι θα βοηθας τα μωρα οσο για το μπουκαλι δεν ξερω ποσα λιτρα ειναι αλλα δεν ειναι το ιδανικοτερο γιατι δεν κανεις το μικρο για τις αλλαγες (σε μικροτερες ποσοτητες) κ βαλε τον αλλον στο βαρελι. το γνωρίζει αλλωστε |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ Σταυρο!!
Παράθεση:
Θα μπει στο ενυδρειο ώστε να εγκλωβιζει τον αρσενικό για να μην πειράξει την θηλυκια κ αργότερα τα μικρά,θα δουλεύει δηλαδή σαν γεννήστρα. Αν κ το βλέπω ως τη καλύτερη λύση τον λυπάμαι να το βάλω εκεί μέσα... Το βαρέλι που λες δεν είναι τόσο απλό. Πρώτα κάνω αλλαγές σε 3 ενυδρεια αυτή τη στιγμή. Κ άντε πες πάω κ αγοράζω ακόμα ένα βαρέλι η ακόμα καλύτερες μια σκάφη 60 λίτρα από ΙΚΕΑ,δεν έχω άλλο φίλτρο κ θερμοστατη.Αυτα που είχα έτοιμα σε περίπτωση γεννας τα έχω βάλει στο ενυδρειο με τη μικρή μέχρι να μεγαλώσει...κακό timing η αγορά της μικρής! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
τωρα τον λυπαμαι εγω ακομη πιο πολυ, το πιο ακραιο που εχω για να χωρίζω εγω τα ζωντανα ειναι το πλαστικο κλασικο διαχωριστικο , εκεινο τα καρεδακι
σε πιο ψιλό έχω για τους γονους για τιλαπιες αλλα σε μεγαλη εκδοση για να μην γινουν σνακ... βεβαια αν το πλακωσεις σε τρυπες για να μπαινει νερο κτλ αν ειναι μικρες δεν θα εχεις καλη ροη εκροη , αν κανεις μεγαλυτερες μην ξεχνας τον παραγοντα οτι τα μικρα θα ειναι ΠΑΝΤΟΥ στο ενυδρειο σου... μην ξεχασεις το φιλτρο σου , βαλε σφουγγαρακι , καλτσον , οτι να ναι για να μην τα βρεις στο σφουγγαρι σου μεσα στο βαρελακι! το μονο που μου έρχεται στο μυαλο σαν ευκολη λυση κ σχετικα οικονομικη ειναι να παρει πλαστικο πλεξιγκλας κ χωρισε το ενυδρειο στα 2/3 κ 1/3 αντιστοιχα... απλα βρες ενα μικρο φιλτρακι εσωτερικο κ αερα για τον μπαμπα... επίσης δεν ξερω αν επιτρέπεται ή όχι αλλα θα το πω καλοπροαίρετα κ μην φαω κανενα μπαναρισμα απο διαχειριστές , βαλε καμια αγγελια στο xariseto.gr για μικρό ενυδρείο , εκει βρήκαν πολλά πραγματα αρκετος κόσμος , οχι μονο ενυδρειακα αλλα κ άλλα , κ οχι μονο πηραν αλλα έδωσαν.. ειναι καιροι δυσκολοι για ολους κ πρεπει να βοηθαμε ο ενας τον αλλο το πλεξιγκλας ειναι διαφανες , δεν κοβει την ορατότητα στο ζωντανο , απο την αλλη αν θες να μην εχουν οπτικη επαφη υπαρχει κ σε γαλακτερο αλλα τουλαχιστον δεν ειναι σε μαυρο δοχειο... θα ναι σαν τιμωρία ο καημένος |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- Να σαι καλά!!! ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη leonidas87 : 28-10-14 στις 12:12 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Με προβληματιζει οταν αλλαζουν μην πεινασουν τα αλλα
![]() Και για το χρωμα,θα βγουν με το καλο πολυχρωμα.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Τα χρώματα στις clarkii είναι στανταρ...αν ζευγαρωσει η μπλε με τον αρσενικό θα βγάλει ελάχιστα μπλε κ όλα τα υπόλοιπα καφε-κοκκινα...δεν υπάρχουν παραλλαγές. |
|
||||
|
||||
![]()
Δηλ.τωρα τα κοκκινα εχεις την εντυπωση οτι εχουν κλεισει τον κυκλο των αλλαγων?Εγω πιστευω οτι σε καποια φαση θα κανουν και αλλες αλλαγες.Η Δικιαμου εκανε αλλαγη περσυ,που ηταν 4 χρονων.Ο χρονος θα δειξει βεβαια.
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ψύλλοι σε ενυδρείο γλυκού νερού | Flakes | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 16-01-09 23:13 |
Ερώτηση για ενυδρείο γλυκού νερού | raklif | Αρχάριοι γλυκού νερού | 29 | 03-09-08 21:14 |
Θερμοκρασία νερού σε ενυδρείο γλυκού νερού | lacrimosa_ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 04-12-07 22:43 |
Κοράλλια και ενυδρείο γλυκού νερού | dream_gr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 21-08-07 21:25 |
Κοράλι σε ενυδρείο γλυκού νερού | Mitsos | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 31-05-07 14:22 |