|
|
||||
|
||||
![]()
συγνωμη βρε παιδια αλλα δεν ψαχνω ενυδρειο...
|
|||
|
|||
![]()
Θαναση πας για ετοιμο η DIY ;
Εγω παντος θα εκανα με 50αρια η 100αρια multichip τα λεντ βγαζουν πολυ καλυτερο φασμα απο Τ5 και η καταναλοση σε βαθος χρονου θα σου κανει αποσβεση του φωτιστικου. Τα συγκεκριμενα λεντ με φακους υπερτερουν κατα παρα πολυ απο τους προβολης μεταλου. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
να τονισω οτι οταν θα γινει ρεεφ το ενυδρειο κατα κυριο λογο θα εχει ευκολα και μ αλακα κοραλια... τα σκληρα δεν με τρελενουν και πολυ εκτος απο 1-2 το πολυ που μου αρεσουν...
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Εφοσον δεν θελεις να κανεις DIY,το οικονομκο ανεβενει αρκετα. Για ετοιμα δεν το εχω ψαξει πολυ. |
|
||||
|
||||
![]()
Συγχωρεμένος βρε συ Θανάση, αλλά δεν το μπέρδεψα εγώ το θέμα!
![]() Ο Σ.Υ. ξαναχτύπησε... |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια δεν θα με ενοχλουσε κατι σε diy... απλα λεω για ετοιμο μιας και δεν εχω εγω την δυνατοτητα να το φτιαξω... ντεν κσερω καρντια μου....
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Καλη ψυξη σωστη τροφοδοσια. Τα κυριοτερα! Μετα καποια extra για μεγαλητερη ασφαλια εισαι πολυ κομπλε. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Επισις εχεις κανεις ενυδρειο 6000λτ και κολωνεις σε ενα φωτιστικο? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() αμα κατσω να φτιαξω φωτιστικο, θα πρεπει να ειστε ολοι online και να απαντατε στις ερωτησεις μου για το καθε καλωδιακι... χαχαχαχα ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναβαθμιση Φωτιστικου | sonic | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 1 | 22-12-13 10:06 |
Κατασκευη led φωτιστικου | clooyn | Φωτισμός | 50 | 08-03-13 00:55 |
Επιλογη φωτιστικου | chrisvari | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 20-02-13 22:36 |
επιλογη φωτιστικου για νανο reef | ilias13 | Φωτισμός | 2 | 13-04-12 17:11 |
ειμαι ακομη μπερδεμενος στην επιλογη φωτιστικου | panoscorfu | Φωτισμός | 5 | 26-11-09 18:30 |