|
|
|||
|
|||
![]()
Σημερα πεμπτη μερα με mellafix
Ολα καλα δειχνουν, δεν χειροτερευουμε (με τιποτα) και απο αυριο θα δοκιμασει και κατεψυγμενη. Σημερα ομως μου κανει ενα κουλο,απο το μεσημερι και μετα κρυβεται πισω απο ενα ξυλο και δεν βγανει με τιποτα (το πρωι εφαγε κανονικα και ηταν οκ). Να ανησυχήσω; ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οταν αναβουν τα φωτα κρυβεται?
μετρησεις εκανες καθολου? να ανησυχησεις αν δεις οτι δεν τρωει η οι μετρησεις σου δεν ειναι καλες. καλες εννοω 0 αμμωνια,0 νιτρωδη και πανω απο μηδεν,αλλα κατω απο 20 νιτρικα. αν τα νιτρικα σου φτανουνε στο 20 οταν μετρησεις, κανε αλλαγη. απτα υπολοιπα που σου εγραψα παραπισω,σκορδο,βιταμινες κλπ,δοκιμασες τιποτα? για να δυναμωσει το ψαρι και να εχει γερο ανοσοποιητικο,ωστε να μπορει να καταπολεμησει ασθενειες,θελει δυο πραγματα. καθαρο νερο και καλο φαι. ειναι σαν τον ανθρωπο που θελει καθαρο αερα και καλο φαι. αν εσυ ετρωγες μονο μια φορα τη μερα,ποσο γερο οργανισμο θα ειχες και ποσο ευαλωτος θα ησουνα σε ανθενειες? το ιδιο πραγμα ειναι. τις βιταμινες και τα βελτιωτικα στα προτεινα γιατι δεν θα επιβαρυνανε πολυ το νερο και τη βιολογια σου,που ειχε προβληματα. αλλα πρεπει το ψαρι να τρωει καλα. τα δικα μου τα ταιζα 5 και 6 φορες τη μερα! επισης,μη νομιζεις οτι η αμμωνια η/και τα νιτρωδη που εφαγε το ψαρι οταν εγινε το λαθος με το φιλτρο,ειναι μικρο πραγμα. και η αμμωνια και τα νιτρωδη ειναι ισχυρα δηλητηρια. σκεψου ανθρωπο να πινει μια κουταλια της σουπας αμμωνια τι θα παθει. οι αναλογιες ειναι ιδιες και μαλιστα ακομα χειροτερα για το ψαρι γιατι το βαρος του σωματος και η ποσοτητα του αιματος ειναι πολυ μικροτερη. και εκτος αυτου την αναπνεει κιολας... |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι κρυβεται με αναμμενα φωτα αλλα και με κλειστα.
Οταν τον ενοχλησω κινειται νευρικα και μετα ξανακρυβεται. Σημερα δεν εφαγε. Σημερινες μετρησεις θερμοκρασια: 26,5 (+0,3-) pH: 7,5 sera KH:7 GH:8 ΝΗ3 (αμμωνια): 0 ΝΟ2(νιτρώδη): 0 ΝΟ3(νιτρικά): 0 Του δινω βιταμινες Ταισμα πρωι - απογευμα Η μοναδικη αλλαγη - παρεμβαση ηταν το mellafix, σημερα δεν το εχω βαλει ακομα και σκεφτομαι να κανω μια αλλαγη νερου. καμια ιδεα προταση; ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το φιλτρο σου δεν ειναι στρωμενο,βρες μπολι να το στρωσεις αμεσα και μετα κοιτας για το fin rot.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() (εκτος και αν εχει γινει τιποτα αλλο ενδιαμεσα)
|
|||
|
|||
![]()
μια ελαφρια κοτσανα με το σιποραξ κατα τα αλλα τιποτα
|
|
||||
|
||||
![]()
βαλε καμια φωτογραφια καθαρη να το δουμε το ψαρι και την ουρα του.
αλλαγες νερου κανε του,βοηθανε.(εχω γραψει παραπισω για ιδιες θερμοκρασιες κλπ στην αλλαγη-δεν τα ξαναγραφω) τελειωσε τη θεραπεια με το μελαφιξ και αν δεν δεις βελτιωση στην ουρα του,ισως θα πρεπει να προχωρησεις και σε αλλη θεραπεια. μην το κανεις αμεσως ομως αστου λιγες μερες να προλαβει να ηρεμησει λιγο.μη στρεσσαριστει πολυ απτη μια θεραπεια στην αλλη κατευθειαν. μου φαινεται πως καθυστερησες να ξεκινησεις και δεν τα εκανες και ολα,αλλα τεσπα. ετσι κιαλλιως,δεν ξερουμε αν ειχε παθει και αλλη ζημια το ψαρι οταν πρωτοανοιξες το θεμα, μονο το φινροτ βλεπουμε.τα υπολοιπα δυστυχως δεν φαινονται με το ματι. offtopic: μαρια διαβασε ενα πολυ ωραιο ποστ του nick εδω |
![]() |
Tags |
fin rot |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μονομάχος | Βασίλης Κ | Bettas | 5 | 09-02-13 07:11 |
Μονομάχος με φιν ροτ | Ioanna.bar | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 31 | 30-01-12 19:47 |
Μονομάχος SOS!!! | dimitrak2000 | Bettas | 11 | 04-07-09 10:14 |
κλασσικά απορίες | KOKOBAS | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 3 | 07-02-08 17:24 |
Που θα βρω μονομάχο? | spirosta | Bettas | 5 | 28-08-05 08:56 |