|
Αμαζόνιος και περίχωρα Γενική συζήτηση, παράμετροι νερού, κοινά είδη |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ για την απάντηση , το νερό δεν με ενοχλεί να έχει μία κάποια απόχρωση αλλά να μην είναι εντελώς ...
Απο ψάρια τωρα , ramirezi ζευγάρι είναι εύκολο να βρώ ? δηλαδή γίνεται να το ξεχωρίσω το αρσενικό απο το θηλυκό? Αντίστροφη όσμωση έχω αλλα σκεφτόμουν να έβαζα εμφιαλωμένο νερό στην αλλαγή περισσότερο και για να πέρνουν τα συστατικά που χρειάζονται .... είναι λάθος το σκεπτικό μου ? θα ήθελα να ρωτήσω κάτι ακόμα θα μπορούσα να βάλλω κοπαδάκι rami όπως πάνε και οι γεωφάγοι? και αν ναι πόσα ? Υπάρχει κάποιο γατόψαρο-πλέκο-νανοκιχλίδα που με τις κατάλληλες συνθήκες θα ήταν εύκολο να πετύχω αναπαραγωγή ? Aπο ψαροσύνθεση γίνεται να συνδυασω ramirezi-ancistrus-corydoras και κάτι ακόμα όπως neon ή cardinal ή είναι πολλά ? και αν μπορώ σε τί αριθμους ?? ![]() ------------------------- Παράθεση:
Τωρα είδα την απάντηση σου ... ramirezi ποσα ? μόνο αυτά ή να βάλλω και κάποιο ancistrus Nα ξεκαθαρίσω ότι δεν ξέρω απο Αμερική τίποτα οπότε εάν μιλάω για παράλογους αριθμούς ψαριών με βάση τα λίτρα μου να με διορθώνεται ! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΣΤΟΥΠΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ : 25-10-14 στις 16:25 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
despot (κοινωνικό) νότιος αμερική | despot | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 3 | 28-08-12 21:18 |
(Ν. Αμερική) Βιοτοπικό Αpistogramma sp2- Η μετακόμιση | chris7 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 38 | 14-10-10 21:56 |
(Ν. Αμερική) Βιότοπος Red Bellied Piranhas | Moutralewn | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 12 | 17-01-09 02:10 |
50 Λιτρα, Νοτια αμερική! | gregoryn | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 29-10-08 22:38 |