|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας Παρουσιάσεις ενυδρείων Ασίας, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εμενα μου αρεσει το στησιμο σου, βιοτοπικα. Τα ξυλα σου μου αρεσουν πολυ, επισης. Πετρες ισως να βαζα λιγο πιο σκουροχρωμες.
Τα ψαρακια συνηθως βρισκονται σε σημεια ποταμων με βαλτωδη βυθο, κοντα σε πετρες, ξυλα, οπου καταλαβαινουμε οτι δυσκολα θα γινουν αντιληπτα απο το "γευμα" τους. Τωρα, εντελως βουρκος να γινει ενα ενυδρειο, ειναι δυσκολο. Εγω δεν θα το εκανα. Υ.Γ. Κλεο, αν προκειται να κανεις κανενα κτηνος ενυδρειο και να μπεις συνεταιρος σε ψαρα για να το ταϊζεις, ο δρομος ειναι ανοιχτος για Puffers Αφρικης ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σαφώς πολύ καλύτερο απο πρίν. Καλά έκανες και άλλαξες το set_up. Με τους θυρευτές, είναι το μόνο που μπορείς να κάνεις ώστε να μη βαριέσαι...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
να ειστε καλα παιδια ευχαριστω!!!θα προσθεσω και μερικα φυλλα στον πατο εχουμε καμια φωτο απο το βιοτοπο τους?δεν μπορω να βρω τιποτα
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν κανεις μια αναζητηση για φωτογραφιες του ποταμου Mekong, μπορει να παρεις μερικες ιδεες. Αλλα προκειται για τεραστιο ποταμι με λογικες τις πολλες διαφορες που υπαρχουν κατα μηκος τους.
|
||||
|
||||
![]()
δεν εχω βρει τιποτα...............εχω ψαξει αρκετα μονο φωτο απο το πως ειναισαν περιοχη τιποτα αλλο
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν θα βρεις και πολλα περισσοτερα, οπως φωτογραφιες και videos με τα ψαρια στο φυσικο τους περιβαλλον, μη νομιζεις. Γενικως τα Puffers - ποσο μαλλον τα λιγοτερο εμπορικο ειδη - ειναι λιγο "ριγμενα" σε πληροφοριες.
|
||||
|
||||
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ασιατικο βιοτοπικης προσέγγισης | piranhas2 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 8 | 14-01-14 22:27 |
Παρουσίαση DIY CO2 | kostas_dimi_xapsas | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 12 | 23-03-09 23:41 |
Παρουσίαση | vega | Fish Only | 5 | 15-02-08 13:14 |
Παρουσίαση 120 lt | gkoutis | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 31-01-06 23:25 |