|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Kαλυτερη Νικο, αλλα γιατι ρε συ βγαινει πορτοκαλι η κάτω μερια?
![]() Μηπως θέλεις και αλλο φως? Προτιμω το ασπρο φοντο εγω, γιατι μετο μαυρο εχει υπερβολικη αντιθεση και καπως σου περιοριζει το βαθος του ενυδρειου.. |
|
||||
|
||||
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Καλή επιτυχία και από μένα.
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστώ ολους..
Μάλλον θα στειλω αυτή με άσπρο φόντο αλλά θα την επεξεργαστω λιγακι
|
||||
|
||||
![]()
Νίκο και οι δύο φωτό τα σπάνε!!!!
Πιο πολύ μου αρέσει η λευκή δίνει τρομερό βάθος................................... Το ενυδρείο έγινε στολίδι!!!!!ΜΠΡΆΒΟ!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Νικο διαβαζα τους ορους για την συμμετοχη...
Απο οτι καταλαβα θελουν μια φωτο με το φωτιστικο - και το φιλτρο. Αλλη μια που να εχουμε ενα χαρτι και να υποδικνυει οτι ειμαστε εμεις. Αλλη μια οπου να φαινεται το υποβρηχιο τοπιο, σε αυτο μπορουμε εμεις να κανουμε crop την εικονα. Η άλλη πια ειναι ? ![]() Ρε συ με ποιο προγραμα επεξεργαζεσαι τις εικόνες? Εγω θα το βγάλω φωτο την δευτερα λογικα , με αλλη φωτογραφικη γιατι η d3100 nikon που εχω , δεν τα εμφανιζει καθαρα... Θα δοκιμάσω την d7100 με καλο φακο επανω. Τα ψάρια θα τα βάλω αυριο, μερικά platy μικρα... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δυο Νικοι μαζί πήρατε φόρα.....nic ακόμα χαζεύουμε το iwagumi του Νίκου....μη μας στείλεις κ συ αύριο άσε να πάρουμε καμιά ανάσα και ανέβασε φωτό από Δευτέρα!!!!!αχαχαχ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σας εύχομαι καλή επιτυχία και τους δύο!!!!!!!!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Φωτογραφια που να φαινονται τα φωτα του και ο εξοπλισμος Φωτογραφεια της αρεσκειας σου με τμημα ενυδρειου Το ιδιο Φωτογραφια που να επιβεβαιωνει οτι ειναι δικο σου photoscape Νικο πολυ καλο και καθαριζει τελεια και ελληνικα γραμμενο ------------------------- Παράθεση:
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nikosn : 24-10-14 στις 22:31 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φωτογραφιση ενυδρειου με compact και DSLR | Raven | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 7 | 25-11-10 16:44 |
Φωτογραφιση ενυδρειου και φτηνος/παλιος εξοπλισμος. | mpampi19 | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 15 | 01-10-10 01:02 |
Forum με θεμα την φωτογραφιση ενυδρειων! | mikenuke | Ιστοσελίδες στο Internet | 0 | 18-09-05 17:42 |