|
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Απλά επειδή το φυτό στα αριστερά κάποια φύλλα του βγαίνουν εκτός νερού θα έχει κάποιο θέμα? Επίσης φτάνουν μόνο οι σταγόνες που μου δώσανε ή θέλει και για τα φυτά κάτι?
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα συμφωνήσω με τον Γιάννη (tsala) πως εχινόδορος θα σου κλείσει όλο το ενυδρείο.
Το φωτιστικό μου φαίνεται λίγο μικρό ή θα το έλεγα καλύτερα πως δεν καλύπτει όλη την επιφάνεια του ενυδρείου, αυτό είναι το κακό με τα led, ενώ αποδίδουν καλά , έχουν μικρή δέσμη και δεν καλύπτουν μεγάλη επιφάνεια, για αυτό χρειάζεται να είναι πιο απλωμένα. Πες μας επίσης ποιο υγρό είναι αυτό που σου είπαν να βάζεις σταγόνες. Καλό είναι να μελετήσεις τη διαδικασία του στρωσίματος του ενυδρείου σου και μην εμπιστεύεσαι διάφορα υγρά και μαντζούνια
|
|||
|
|||
![]()
Μου δώσανε το API STRESS ZYME. Χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο?
|
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε MichalisDagk δεν είμαι υπέρ αυτών των υγρών, θεωρώ πως δεν κάνουν και κάτι σπουδαίο, αυτό βέβαια είναι προσωπική άποψη από προσωπική εμπειρία. Θεωρώ πιο απαραίτητο την αγορά των απαραίτητων τεστ , που θα πρέπει να πάρεις τα απαραίτητα. Θα σου πρότεινα λοιπόν να διαβάσεις τι χρειάζεται να κάνεις για να στρώσεις το ενυδρείο σου. Ο συνηθέστερος τρόπος είναι με τροφή και να περιμένεις κανα μήνα ή τροφή και μπόλι και σε 10-15 ημέρες λογικά θα είσαι έτοιμος. Υπάρχει και ο τρόπος με αμμωνία αλλά θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Όλα αυτά χωρίς να υπάρχουν ψάρια στο ενυδρείο.
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ όλους σας για τις συμβουλές σας. Τελευταία ερώτηση ποια ψάρια μπορούν να ζήσουν σε τέτοιο ενυδρείο? Μου έχουν μιλήσει για γατόψαρα νάνους. Υπάρχει κάτι άλλο?
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω θα έλεγα ένα μονομάχο με το ζόρι, και φυτάκια εύκολα (όχι τον εχινόδορο όμως) ή γαρίδες και φυτάκια εύκολα.
|
||||
|
||||
![]()
δεν μπορεις να βαλεις κατι αλλο..
γατοψαρα νανοι, μαλλον κορυντορας εννοεις.. ποιο "νανους" δεν θυμαμαι.. παντως αν εννοεις αυτα, ουτε για πλακα.. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοήθεια με αναγνώριση φυτού (αρχάριος) | KYOSHOEXTREME | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 05-01-10 14:37 |
βοήθεια, αρχάριος. | thalia25 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 20 | 28-01-09 10:30 |
Νέο ενυδρείο αρχάριος!Παρακαλώ βοήθεια! | kalagio | Αρχάριοι γλυκού νερού | 22 | 19-05-08 20:24 |
Αρχάριος ζητάει βοήθεια . | giagligian | Αρχάριοι γλυκού νερού | 25 | 21-03-08 20:15 |
Βοήθεια Αρχάριος με φυτεμένο ενυδρείο | stamatulakis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 30-12-06 22:06 |