|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αλλα αυτες που δεν θελουν πλυσιμο τις πληρωνεις και αναλογα
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και εγω της hagen εχω, αλλα πλυσιμο ηθελε κι ας ελεγαν οτι δεν ηθελε.
|
||||
|
||||
![]()
παντως η carat που βαλαμε στους δισκους δεν πλυθηκε πριν μπει.κατευθειαν απτο τσουβαλι τη βαζαμε.ουτε καν ελαφρυ θολωμα δεν ειδα στο νερο.
οπως την εριχνα καθοτανε κατω. καθομουνα και τη χαζευα ![]() ωραια αμμος,αλλα η τσεπη μου διαφωνει ![]() και αφου διαφωνει η τσεπη,θα πλενω την αμμο που θα παιρνω απο μαντρα μεχρι να συμφωνησει ![]() εχει κιαυτο τα ωραια του βεβαια,σαν διαδικασια. αναλογα πως το βλεπεις ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πηρα προχθες απο χωματοτεχνικη στην γεφυρα Βαρυμποπης 5€ τα 10κιλα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πριν κάτι μέρες έκανα ακριβώς το ίδιο! Αλλαξα τα πάντα στο χρυσοψαράδικο (για όσους θυμούνται τη λαλακια που ειχα κανει, ειχα βάλει μαυρη αμμο με λευκό διάδρομο και τα χρυσόψαρα εκαναν τη δουλεια τους ![]() Αυτή τη φορά εβαλα μόνο μαυρη. Δεν την επλυνα καθόλου αυτή τη φορά, λόγω...μπέμπας ο χρονος ειναι μηδεν ![]() Θόλωσε ελάχιστα την 1η μέρα και τωρα ολα λάμπουν στο ενυδρειο Χρειάστηκα 1 σακί και κάτι ------------------------- Παράθεση:
Επίσης, μια που άρχισα να γράψω, βρίσκω τελείως ανώριμο (και δεν το κάνεις πρώτη φορά) το κείμενο "αμα δεν με πιστεύετε ρωτηστε τον τααααααδε". Μου θυμίζει δημοτικό. Απ τη μια χαίρομαι που θυμάμαι εκείνα τα χρόνια απ την άλλη λυπάμαι... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ChocolatePuma : 21-10-14 στις 17:05 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() http://www.aquatek.gr/vb/showthread....830#post773830
|
||||
|
||||
![]()
Αυτες που δεν θελουν πλυσιμο ειναι αυτες που εχουν ηδη πλυθει, οποιος θελει και μπορει να πληρωσει τις παιρνει αλλιως παιρνει τις φθηνες και βαζει μπουγαδα, ειναι απλα τα πραγματα
![]() Τωρα για την μπεζ χαλαζιακη του Ερμη ειναι η ιδια που φαινετε στο λινκ του stavros (η μη πιστοποιημενη) Αγυπτιακης προελευσης και ειναι μια χαρα!!! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αμμος! | Bill Bizkit | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 02-09-11 11:33 |
sos αμμος | Apollwnas | Γλυκό νερό - Γενικά | 21 | 15-04-10 02:06 |
αμμος | steady | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 13-06-07 16:08 |
αμμος | flipper | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 18-03-07 23:39 |
ΑΜΜΟΣ | HZULL | Malawi | 17 | 21-12-03 15:10 |