|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ετσι είναι δυστυχώς, δεν βάζουμε εμείς τους κανόνες του παιχνιδιού αλλά η φύση, και αυτές τις λάθος επιλογές τις έχουμε κάνει όλοι λίγο ή πολύ
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Για να πω την αλήθεια δεν έδωσα την προσοχή που έπρεπε όταν αγόραζα τα ψάρια. Κάτι άλλο εκτός την ψαροσύνθεση έχεις να με συμβουλέψεις ? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εσύ έχεις pH:7.4 Γενική σκληρότητα (GH):16 και εδώ μας λέει http://www.seriouslyfish.com/species...yllum-scalare/ Water Conditions Temperature: 76 to 86°f (24 to 30°c) pH: 6.0 – 7.4 Hardness: 0-15 dH δες και τις διαστάσεις του ενυδρείου που μας λέει Aquarium Size An aquarium measuring 100 ∗ 40 ∗ 50 cm should be the smallest considered. Για αυτο σου είπα στην αρχή να δεις τι παράμετρες νερού θέλουν και τα υπόλοιπα είδη ψαριών που έχεις, και γενικά , καλό είναι πριν αποφασίσουμε τι ψάρια θέλουμε να μελετάμε τι ακριβώς θέλουν τα ψάρια αυτά, από θέμα μεγεθους ενυδρείου μέχρι και παράμετρες νερού
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
120αρι!ΤΙ ΠΡΟΤΗΝΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΩ? | OSCAR10991 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 31 | 01-09-12 13:59 |
Την αποψη σας-Νεο 120αρι! | latremena | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 09-07-12 15:55 |
120αρι φυτεμενο...ιδέες για αλλαγές...!!! hlp | dizio | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 6 | 15-01-11 20:03 |
Να και το δικο μου 120αρι! | olshka | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 8 | 04-03-08 21:47 |