|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν το σταματήσεις και δεν οξυγονώνονται τα βακτήρια ξέχνατα, ![]() τα φίλτρα δεν τα λειτουργούμε με χρονοδιακόπτη για κανένα λόγο, αν το κάνουμε έτσι, θα θέλει στρώσιμο κάθε φορά από την αρχή
|
||||
|
||||
![]()
Τακη εχει κι αλλο φιλτρο σε λειτουργια..
|
|
||||
|
||||
![]()
Βρε Γιάννη το είδα, αυτό που θα σταματάει όμως θα χάνει βιολογία αφου δεν θα οξυγονόνεται, μέσα στο νερό θα είναι αλλά χωρίς κυκολοφορία, δεν βλέπω το λόγο να το σταματάει ή αν το σταματάει γιατι να το έχει, δεν αλλάζουν οι αναγκες σε βιολογια μέρα ή νύχτα
|
||||
|
||||
![]()
Αλλαζουν ομως σε οξυγονωση.. ισως γι αυτο το λεει..
οταν κλεινουν τα φωτα καλο ειναι να χαμηλωνει ή να κλεινει η παροχη co2.. καλη ειναι λοιπον μια αεραντλια , ειδικα τις πρωτες μερες του diy co2. παντως εγω δεν το βρισκω ετσι κι αλλιως απαραιτητο το αεροφιλτρο απο την στιγμη που υπαρχει ηδη φιλτρο.. αν ηταν μονο του , σιγουρα αλλαζει το θεμα.. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
εγω το πα για το λόγο που είπε και ο γιάννης για τη διαφορα της οξυγόνωσης.. το αφήνω και όλη μερα δεν έχω θέμα το θέμα μου εινια τα φυτά μην τους κάνω ζημια....γιατι μου φαίνεται πολυ μικρο το φιλτρακι...σιγουρα θα πάρω ενα μεγαλύτερο αργότερα...
|
|||
|
|||
![]()
Αν κατάλαβα καλά το αεροφιλτρο το έχει κυρίως για αναταραξη της επιφάνειας...δηλαδή το χρησιμοποιεί σαν αεραντλια.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|