|
|
|||
|
|||
![]()
Στα φωτιστικα της Juwel αν καει μια λαμπα,δεν αναβουν και οι 2.
Αν σκεφτηκες οτι καηκε με τη λογικη "αν ειχε καει 1 λαμπα θα αναβε η αλλη αρα καηκε το φωτιστικο" ξανακοιταξε το,βρες μια λαμπα δανικη,δες αν εχεις καμια παλια και δοκιμασε να αλλαξεις εναλαξ και τις 2 η' αγορασε 1 λαμπα φθινη. Αν με τις δοκιμες δεν αναψει μπορεις να πας σε εναν ηλεκτρολογο που θα το λυσει για να εντοπισει τη βλαβη. |
|
|||
|
|||
![]()
Φιλε dragonld αυτό που είπες σκέφτηκα! Η αλήθεια είναι ότι της μιας λάμπας η άκρη είχε χαλάσει, οπότε έχει μεγάλη πιθανότητα να συνέβη αυτό που λες!Θα δοκιμάσω να αγοράσω μια λάμπα, στη χειρότερη να μου μείνει για έξτρα.
Τι λάμπα να αγοράσω για 2 anubies που έχω μέσα, άντε και για μία δύο ακόμα που θα προσθέσω αργότερα; |
|
|||
|
|||
![]()
Αν εχεις 2 daylight,παρε μια nature.
http://www.juwel-aquarium.de/en/Prod...T5-590-mm.html Kοστος καπου 14-15¤. Στις διαστασεις της juwel που ειναι διαφορετικες απο τις αλλες Τ5,θα βρεις σε arcadia αλλα δεν θα τις βρεις ευκολα γιατι ειναι ειδικη σειρα. Ο Καυκας φερνει μονο με παραγγελια και μονο κουτα 10αδα. Οποτε μπορουμε να κανουμε μια ομαδικη 3-4 ατομα γιατι 10 λαμπες ειναι πολλες για 1 ατομο ![]() κωδικος FOJ28 Original Trop Pro 28W 59mm T5 |
|
||||
|
||||
![]()
Τα κουτιά των φωτιστικών της Juwel είναι πρεσαριστά... για να τα ανοίξεις πρέπει να το κάνεις με dremelάκι... οπότε στεγανότητα... τέλος.
Τα ποδαράκια αλλάζουνε... σχετικά εύκολα. Τα παλιότερα μοντέλα... όταν καιγόταν η μια... ΔΕΝ άναβε καθόλου... στα νεώτερα αυτό ΔΕΝ ισχύει. Καινούργιο... ΔΕΝ ξέρω αν μπορείς να βρεις... είναι ακριβό και μάλλον ΔΕΝ συμφέρει. Λάμπες στις διαστάσεις των Juwel... βγάζει η Osram-Sylvania. Ρίξε μια ματιά και στο τμήμα του forum... που αφορά τον φωτισμό... θα βρεις που μπορείς να τις αγοράσεις και μονές.- ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Στις Sylvania ο κωδικος για να τις ψαξεις στα καταστηματα ειναι:
0002823 F28W F28W Sylvania Gro-Lux 590mm 28W oι αντιστοιχες των Juwel nature 0002822 F28W F28W Sylvania Aquastar 590mm 28W για αντιστοιχες των Juwel Daylight Tις Gro-Lux τις βρηκα σε ενα καταστημα στη Νικαια που τις εχει διαθεσιμες και τις πουλαει και 1-1 αλλα η τιμη ειναι 14,70¤ οσο και η Juwel. O Καυκας μου ειχε δωσει πλυ καλυτερη τιμη αλλα για 10αδες μονο,περιπου στα 6¤ και λεω περιπου γιατι ειχε ετοιμοπαραδωτη τη 36W στα 6,50¤ |
|
||||
|
||||
![]()
Ε παρε δεκα να εχεις για 10 χρονια λαμπες!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
+1000
Εγω πήρα 15 και έχω 2 χρονια και συνεχιζω ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Χάλασε ο φωτισμός σε Juwel rio 240 | pavlos15 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 20 | 25-06-13 19:58 |
πρόβλημα με φωτιστικό juwel | theodarras | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 14-12-10 21:18 |
Φωτιστικό juwel τέλος | Παπαδόπουλος Κώστας | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 46 | 23-10-07 22:09 |