|
Αναγνωρίσεις ειδών Το είδατε και δεν ξέρετε τι είναι? Εδώ... |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Μμμμ αμφιβαλω να σου πω την αληθεια...Αυτη η καταλευκη-colgate-χαλαζιακη που ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι εχει γινει και μοδα αμφιβαλω αν υπαρχει σε αφρικανικο βυθο...Ασε που φεγγοβολαει και αντανακλα σε βαθμο που πιστευω οτι στρεσαρει τα ψαρια..Φαινεται και μονιμως λερωμενη..
|
||||
|
||||
![]()
οτι εχουμε βαζουμε .ειναι δυσκολοι καιροι
|
|
||||
|
||||
![]()
Ενα παραπανω Στελιο..Οι παραλιες ειναι γεματες αμμο και γεμισαν τα αφρικανικα χαλαζιακη..
|
||||
|
||||
![]()
Καλα, δεν το συζηταμε οτι η αμμος παραλιας ειναι η καλυτερη απο ολες τις αποψεις για αφρικανικο...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
2. Αμφιβάλλω αν στην φύση έχουν λευκή άμμο... συμβαίνει κάτι τέτοιο. Αντίθετα θα έχουν σωστότερο χρώμα τα ψάρια... όπως γίνεται και στους δίσκους. 3. Στο ενυδρείο ΔΕΝ θα κάνει επιθεώρηση ο διοικητής... για να χρειάζεται σκούπα-φασίνα. ![]() ¶σε που κανονικά σε 1-2 μέρες... εξαφανίζεται οτιδήποτε (αν και στα αφρικάνικα... ΔΕΝ γνωρίζω αν αλλάζει κάτι).- |
|
||||
|
||||
![]()
Απ' το μύκητα ξεκινήσαμε στην άμμο καταλήξαμε
![]() Ανάβω τα φώτα μου ![]() 1. δεν υπάρχει μαύρος βυθός στις αφρικάνικες λίμνες 2.η φυσική απόχρωση της άμμου εκεί, είναι μεταξύ γκρι-μπεζ-καφέ. Αν μας αρέσει η μαύρη άμμος, ξεχνάμε τη βιοτοπική προσέγγιση και πρέπει να γνωρίζουμε ότι εξαιτίας της σε ορισμένα είδη σκουραίνει το χρώμα τους (λελεούπι, λαμπίντο...) 3.στο ενυδρείο μου κάνω επιθεώρηση εγώ ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φωτιστή.... μ' αρέσεις... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.-
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Niκο οσο κι αν εψαξα φωτο απο αμαζονιακο βεβαια βυθο -και οχι αφρικανικο ,εννοειται- καταλευκο δεν ειδα,η γενικη εικονα και με τα φερτα υλικα προς το σκουρο τεινει ..Προφανως ουτε μαυρο,λεω απλα οτι μου φαινεται πιο κοντα στο φυσικο μπεζ το μαυρο παρα το τελειως αφυσικο καταλευκο.Περι φασινας κολοκυθοπιτα,και γω θελω καθαρο το βυθο
![]() Και τελικα ειναι βεβαια και θεμα γουστου,αλλα δες οτι αφρικανικο κυκλοφορει με χαλαζιακη λευκη και πες μου τι εντυπωση σου αφηνει η αντιθεση της καταλευκη αμμου με τις σκουρες(απο αλγη)πετρες..
|
||||
|
||||
![]()
Μα τι κουβεντιάζουμε; Για το αφρικάνικο... ΔΕΝ μιλάγαμε;
Και στον Αμαζόνιο κατάλευκη είναι η άμμος σε κάποιες περιοχές ... ψάξε και δες το. ΑΝ κάτω από το νερό υπάρχουν φερτά υλικά ή το νερό είναι καφέ... είναι άλλο θέμα. Και ΔΙΑΦΩΝΩ... ΔΕΝ είναι θέμα γούστου. Η προσωπική μου άποψη είναι πως... ένα ενυδρείο ΠΡΕΠΕΙ να δείχνει ένα κομμάτι "ζωής" που θα έβλεπες αν έβαζες το κεφάλι σου κάτω από το νερό. Τώρα ΑΝ υπάρχουν κάποια με πολύχρωμες πέτρες, καραβάκια, και βυθισμένα αεροσκάφη... για μένα είναι "αμερικανιές" (όπως συνηθίζω να τα αποκαλώ).- ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
συμφωνω απολυτα με των Κλεοβουλο και των Νικο απλως εχω βαρεθει τα ιδια και τα ιδια και πειραματιστικα λιγο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα πληρώσεις για τα πειράματα που κάνεις... και αναγκάζομαι να γράφω (σε πα'ι'δάκια, μπριζόλες, κρασιά και μπύρες).-
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι ειναι αυτο: | antricos | Αναγνωρίσεις ειδών | 3 | 22-06-12 23:30 |
Ειναι fin rot αυτο; | Vangelis21 | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 7 | 21-06-12 19:40 |
Τι ειναι αυτο ? | imichal | Αναγνωρίσεις φυτών | 3 | 24-04-11 23:55 |
τι ειναι αυτο ? ειναι κακο? | dr0s0s | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 03-05-09 00:00 |
τι ειναι αυτο ? | Tricky | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 11-02-06 16:24 |