|
Επί παντός επιστητού Εδώ μπορείτε να συζητήσετε τα πάντα εκτός ενυδρειακών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστούμε φίλε μου κοτσίδα. σε έψαχνα πριν φύγω για Θεσσαλονίκη αλλα κάπου θα ειχες πάει. χάρηκα που σε γνωρισα , να σαι παντα καλά.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πέρασα και χαιρέτησα από τα περίπτερα... αλλά συνέπεσε να ΜΗΝ βρεθούμε. Κι εγώ χάρηκα για την γνωριμία... ελπίζω πάλι σύντομα κι από κοντά. ¶λλωστε τα αδέλφια μου ("ΠΡΑΣΣΕΙΝ ΑΛΟΓΑ")... στην ίδια πόλη με σένα είναι.- ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πέδες τώρα μπήκα στο σαΐτ και είδα τα μηνύματα.
Ήθελα να επαναλάβω χωρίς να θίξω κανέναν ότι κάνατε τρομερή δουλειά, για να στηθούν όλα αυτά , ήθελαν κόπο προσφορά και χρήμα. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους ![]() ![]() ![]() Όσο για την έκθεση και την παραχώρηση του χώρου περίμενα πιο πολλά περίπτερα και συμμετοχές από μαγαζιά σύμφωνα με την διαφήμιση και την λαμπρότητα που είχε στηθεί, κάτι σαν του εξωτερικού της εκθέσεις…Την κόψανε σε δυο μέρη, για επαγγελματίες και κοινό ![]() ![]() ![]() Όταν ανοίγουν η πύλες σε μια έκθεση είναι όλα στημένα και έτοιμα θέλουμε και εκθέσεις ευρωπαϊκού επιπέδου…το επίπεδο ψάχνουμε ![]() ![]() ![]() ------------------------- Όσο για της απόλυε έπρεπε να σας είχαν ενημερώσει από την αρχή για την ποιότητα του νερού από την στιγμή που υπάρχουν ευαίσθητα εκθέματα…να απαιτήσετε το δίκιο σας Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη planetgeo7 : 15-10-14 στις 09:07 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
για την εκθεση συμφωνω.
για το ατυχημα που συνεβη με τα ψαρια εχει απαντησει ηδη ο σταυρος με ολη την καλη του διαθεση. συμβαινουν αυτα τι να κανουμε. |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ …Μην διστάζετε να φέρεται γνώμη για αυτήν την έκθεση.
Όλα γίνονται για το καλύτερο όλων μας... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ο Σταύρος ανέλαβε την ευθύνη και προσφέρθηκε να τους κάλυψη όλες τις απώλειες! |
|
||||
|
||||
![]()
Για εμένα το καλύτερο έκθεμα ήταν ένα δυόροφο κλουβί, στο κάτω διαμέρισμα ένα συμπαθέστατο καναρινάκι και στο ρετιρέ μια γυάλα με ενα χρυσόψαρο
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά εμενα μου φάνηκε Αμερικανιά , ασε που ήταν υπερβολικά μικρό, και ειδικα για χρυσόψαρα
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εκθεση pet-shop? | wodan | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 4 | 12-09-06 11:33 |
Εκθεση για Ενυδρεία | bakogiannisd | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 2 | 17-01-06 16:17 |