Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από PETROS_AFRICANOS
Καλημέρα φίλε μου,αν θέλεις με ακούς,τα υγρά τεστ της JBL μάπα, τα καλύτερα είναι τα API κι αν τα βρίσκεις ακριβά πάρε τα sera. Γενικά μην εμπιστεύεσαι τα Pet City γιατί εκτός του ότι είναι οι ακριβότεροι απΆ όλους πουλάνε ότι συμφέρει την εταιρεία. Ήμουν μπροστά που πελάτης είπε ότι έχει πρόβλημα με το ενυδρείο του που ήταν 200λίτρων αλλά συνέχεια ψοφάνε τα ψάρια που βάζει και ο εργαζόμενος στα ενυδρεία που είναι ιχθυολόγος του έδωσε ένα μικρό μπουκαλάκι της sera και του έλεγε να μετράεισταγόνες ,αν είναι ποτέ δυνατό!!!!Ενώ είχε το Prime 100ml που αλλού το έχουν 5¤ στην τιμή των 10¤ αλλά εκτός από αντιχλώριο καταπολεμά και την αμμωνία και είναι το οικονομικότερο αφού ένα καπάκι αντιστοιχεί σε 200 λίτρα,σκέψου την συσκευασία των 500ml που κάνει - όχι στο Pet City - 16¤ και σου αποχλωροποεί 20.000 λίτρα.Μακρυά από Biotopol και όλα τα προϊόντα JBL στο Pet City,τα φίλτρα τα βρίσκεις και αλλού πολύ φθηνότερα.Εγώ που σου τα λέω έχω αφήσει χιλιάδες ευρώ εκεί για να τα μάθω,προσέξτε μην την πατήσετε εσείς.
|
Πέτρο... αυτό είναι
ανακριβέστατο... και η
JBL διαθέτει καλά προ'ι'όντα, κατά την δική μου άποψη.-
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από stanisalus18
σε μένα πάντως μου βγήκε ανάποδα. παρόλο που είχα πάρει το Master Kit της API τα τεστ των νίτρΐκων κ της αμμωνίας μου έβγαζαν κάτι περίεργα αποτελέσματα. μου ήταν κ λίγο δύσκολη η ανάγνωση των χρωματικών ενδείξεων τους. ενώ με τα υγρα τεστ της JBL για νίτρΐκά κ αμμωνία, ησύχασα. δεν ξέρω ισως να έτυχε σε μένα μόνο κάτι τέτοιο.
|
ΔΕΝ έτυχε
Γιάννη.-

-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από delta66
Μην τον ακους.
Απο τα τεστ με τη μεγαλυτερη ακριβεια στις μετρησεις τα jbl.
Εχεις πεσει στην περιπτωση αν δεν μετρανε σωστα.
|
Συμφωνώ με τον
Σπύρο.-