|
|
||||
|
||||
![]()
grazers λένε τα ψάρια που τρέφονται ξεκολλώντας την ύλη που καλύπτει τους βράχους και η οποία εκτός από φύκη ("άλγες") περιλαμβάνει και μια πληθώρα μικροοργανισμών.
Σ' αυτό τον τρόπο διατροφής τα Tropheus έχουν προσαρμόσει και το στόμα και τα δόντια τους όπως και άλλα είδη που τρέφονται μ' αυτό τον τρόπο (Petrochromis, Eretmodus, mbuna της Malawi κλπ) Εδώ μια χαρακτηριστική φωτο θηλυκού μπουκωμένου Petrochromis ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αρα μαπα η μεταφραση του google!τελεια η φωτο!
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον παιδια εβγαλα αρκετες φωτο αλλα θα τις φορτωσω το πρωι!
παρατηρησα ομως , θα το δειτε και θα μου πειτε, οτι τα ikola μου αν και black sp. ειναι σκουρο καφε με κιτρινο και οχι μαυρο! 1.Να παιζει ρολο το στρες; Αν και μια χαρα με ακολουθουν για να τα ταισω! 2.Να φταιει ο φωτισμος μου που ειναι λευκος;δεν ειναι πολλα κελβιν.Να βαλω ανακλαστηρες ή αλουμινόχαρτο; 3.Φταιει η τροφη που τα εδινε;μονο φιλαρακι; Ή μπορει να μην ειναι καθαρα; Τωρα παλι μπορει τετοια φαινονται ολα εκτος απο τα wc? ------------------------- Ηρθε η ωρα λοιπον για καποιες φωτο... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() μονο οταν εβγαζα υποφωτισμενες με ψηλη ταχυτητα φαινονται σκουρα τα χρωματα αρα?
ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΜΑΣ ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη saxlina : 14-10-14 στις 09:47 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς τα δέχτηκες sax!
Τα αγαπημένα μου τροφέους (μαζί με τα Moliro)! To "ηφαίστειο" φαίνεται εντυπωσιακό. Αναμένουμε να δούμε πως θα συμπεριφερθούν τα ψάρια σ' αυτό το στήσιμο και κυρίως πως θα φτιάξουν ιεραρχία και περιοχές. Ξέρεις αναλογία αρσ-θηλ? |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια!
δεν ξερω φιλε αναλογια αλλα ο κυριαρχος ηδη κυνηγαει τους εταιρους μνηστηρες και τρεμουλιαζει σε μια θηλυκια....θελω οποσδηποτε ομως την γνωμη σου οσον αφορα ταα χρωματα και για πιο πιθανο λογο μου φαινονται πιο ανοιχτα αποτι τα νομιζα... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Από 'δω μια χαρά τα βλέπω
![]() ....ίσως είναι ο φωτισμός, το στρες της προσαρμογής στο νέο περιβάλλον, η διατροφή (τι είπες ταΐζεις?), τα Fx των ψαριών (μακρινοί απόγονοι άγριων έχουν πιο άτονα χρώματα)..... |
|
||||
|
||||
![]()
αυτα που παρατηρησα και μου φαινεται ολα επιρεαζουν και απο λιγο ειναι οτι πρωτον τα ψαρια ειχαν κοιλιες μεσα....και μερικα ηταν με σημαδια μαχης,
δευτερον εδινε μονο φιλαρακι την spiroulina tropical και την algae vegi flakes της ocea nutricions.... την τελευται πηρα εγω σε μικρη συσκευασια γιατι την γνωριζαν τα ψαρια μαζι με την δικη σου nls formula και μια spiroulina που θα παρω σε δισκια θελω την super forte.... εν τω μεταξυ ο κυριαρχος εχει κρυψει τον ανταγωνιστη κυκλοφορει μονος του παντου και τα υπολοιπα ειναι επανω δεξια ή αριστερα στις γωνιες....οταν ταιζω τα 7 στα δεκα περνουν χρωμα γιατι δεν ασχολειται μαζι τους, ενω μετα τα τα περισοτερα καφετιζουν ,σαν τα iodotropheus που ειχα... θα τον ρωτησω αν ξερει ακριβη αναλογια m-f και τι fx ειναι...
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θέματα σχετικά με στήσιμο ΅΅γαριδάδικου΅΅ | Chris82 | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 64 | 30-11-14 12:58 |
volcano 3d πλατη και ενεργο ηφαιστειο | saxlina | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 17-09-14 23:02 |
The Secret Cave | nospanos | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 95 | 05-08-14 13:24 |
volcano cave 320 lt | saxlina | Malawi | 24 | 21-02-13 22:43 |
Tanganyika | Z_X | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 12 | 20-11-09 19:44 |