|
|
||||
|
||||
![]()
Αυριο το πρωι,πρωτα ο Θεος θα παρω τα ψαρια,εριξα 6 κουταλιες epsom, και εκανα μετρησεις:
Ph 7,6 Kh 15 Gh >15 NO3 = 10 mg NO2 = 0 Σκεφτομαι αφου προσθετω σταδιακα νερο στην σακουλα για προσαρμογη,μετα να το ριξω ολο μεσα!φωτα και ταισμα Δευτερα!
|
||||
|
||||
![]()
Αντε με το καλο...
Δε θελεις να τα πιασεις με την αποχη μαλλον ε?Αν ξερεις το ενυδρειο που τα περνεις...
|
||||
|
||||
![]()
Το παληκαρι τα ειχε μονα τους οπως κι εγω οποτε καλυτερα να εχουν μια γευση απο το παλιο τους σπιτι!το δικο μου τρεχει ενα μηνα!
------------------------- Τελικα τα ψαρια μου ηρθαν σε μεγαλο κουβα οποτε ανα πεντε λεπτα προσθετα νερο απο το ενυδρειο για μιση ωρα και μετα με αποχη!το τελευταιο μαλιστα πηδηξε εξω απο τον κουβα! Οντως αρκουν για τα λιτρα μου!γεμησε κινηση και χρωμα!
ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΜΑΣ ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη saxlina : 11-10-14 στις 10:54 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Καλοριζικα..απο Δευτερα περιμενουμε φωτο!!!
|
||||
|
||||
![]()
Διαβαζοντας λιγο το αρθρο για τα tropheus της wikipedia, προσεξα οτι τρεφονται με καποια φυκη grazers ,(ποια ειναι αυτα;κυκλοφορουν στην αγορα; )και με ασπονδυλα απο τα βραχια!
|
||||
|
||||
![]()
grazers λένε τα ψάρια που τρέφονται ξεκολλώντας την ύλη που καλύπτει τους βράχους και η οποία εκτός από φύκη ("άλγες") περιλαμβάνει και μια πληθώρα μικροοργανισμών.
Σ' αυτό τον τρόπο διατροφής τα Tropheus έχουν προσαρμόσει και το στόμα και τα δόντια τους όπως και άλλα είδη που τρέφονται μ' αυτό τον τρόπο (Petrochromis, Eretmodus, mbuna της Malawi κλπ) Εδώ μια χαρακτηριστική φωτο θηλυκού μπουκωμένου Petrochromis ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αρα μαπα η μεταφραση του google!τελεια η φωτο!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θέματα σχετικά με στήσιμο ΅΅γαριδάδικου΅΅ | Chris82 | Γαρίδες του γένους Neocaridina | 64 | 30-11-14 12:58 |
volcano 3d πλατη και ενεργο ηφαιστειο | saxlina | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 17-09-14 23:02 |
The Secret Cave | nospanos | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 95 | 05-08-14 13:24 |
volcano cave 320 lt | saxlina | Malawi | 24 | 21-02-13 22:43 |
Tanganyika | Z_X | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 12 | 20-11-09 19:44 |