|
Επί παντός επιστητού Εδώ μπορείτε να συζητήσετε τα πάντα εκτός ενυδρειακών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
και να τους εδινα τι θα γινοτανε?θα ξεστηναν το ντεκορ της εκθεσης?
![]() δεν θα γινοτανε τιποτα.απλα θα ελεγα καμια κουβεντα περι καραγκιοζ μπερντε και θα εφευγα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
αστα να πανε.ητανε αυτες οι γυαλες σε σχημα ποτηριου.2-3 λιτρα νερο και το μισο με λευκο χαλικι(σαν γαρμπιλι μου φανηκε).
ωραια πραγματα. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ε ναι.εκτος αν θες να κανεις φωνητικες ασκησεις σαν τον Δημοσθενη,οποτε κανεις γαργαρες με το νερο και μασουλας τα χαλικια.
αν τα καταφερεις,στο τελος παιρνεις δωρο το ψαρι. ------------------------- θυμαμαι ναι,αλλα δεν θελω να το αναφερω εδω.(αν και κανονικα θα επρεπε αλλα εδω ειναι και offtopic ετσι κιαλλιως) οποιος παει στην εκθεση(στο κοματι των επαγγελματιων)θα τα δει. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 10-10-14 στις 16:05 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
και μετά "Ρερητόρευκα το ρερητορευμένο ρω" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Παιδες αμα λετε για το pets today ειναι καθαρα επαγκελματικη εκθεση οποτε για αυτο δεν σκεφτηκαν τον απλο χομπιστα!
τωρα οσο για τους μονομαχους και λοιπα γενικα τα πραγματα ειναι γνωστα, δεν πιστευω οτι δεν ξερουν οτι δεν πρεπει να τους εχουν ετσι, ετσι ομως τους βολευε προφανως... Ειναι σημαντικο παντος που βλεπουμε μια μικρη βελτιωση στα πραγματα γενικοτερα! |
|
||||
|
||||
![]()
ντροπη και αισχος εν ετη 2014 να κανουν εκθεση με μοναμαχους σε ποτηρακια..
![]() θυμασαι πιο περιπτερο ηταν αυτο Γιωργο? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Εκθεση pet-shop? | wodan | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 4 | 12-09-06 11:33 |
Εκθεση για Ενυδρεία | bakogiannisd | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 2 | 17-01-06 16:17 |