|
|
|||
|
|||
![]()
θα ηθελα να ρωτησω τα υλικα φιλτραρισματος μμε τι μπορουμε να τα πιασουμε αλλη μου λενε οτι κανει και καλσον και δεν ξερω λεω να παω στα κινεζικα να παρω 5-6 καλσον να κανω την δουλεια μου εκτος εαν εχετε κατι αλλο να μου προτεινετε εκτος εαν το πουλανε και αξιζει
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιατί δεν τα βάζεις χύμα?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
παιδεια sorry για ολη την αναστατωση και θα ξενερωσω καποιους αλλα δεν χρειαζοτανε τιποτεα να κανω το ολο το προβλημα το εκανε η αεροαντλια παρολο που εβαλα αεροκουρτηνα και ειναι στο κεντρο του ενυδρειου το σωληνακι περναει κατω απο την αμμο και περναει διπλα στην εισαγωγη και εξαγωγη τα εχω πιασει ολα μαζι και δυστηχως αυτη εκανε ολη την ζημια δεν ξερω πως αλλα την εκανε.Αδικα εβαλα αυτον τον τιτλο και λερωσα αυτο το δυνατο σε ποιοτικα και δυναμη και πολλα αλλα.Ευχαριστω
υποψιν κυριου κλεοβουλου,gemen,και αλλα φιλαρακια χαχαχαχαχ |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ερώτηση AQUAEL SHRIMP SET 30 ή Fluval Ebi 30 ή Fluval Flora 30lt | aquadann | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 09-06-14 14:10 |
FLUVAL 405 - ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΘΟΡΥΒΟΣ? | gdimit | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 18 | 21-04-11 10:58 |
θορυβος | kws | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 20-11-10 11:02 |
Απαισιος θορυβος | aNe | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 30-09-10 12:36 |
Mειωση θορυβου | Nik25 | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 2 | 26-12-07 23:25 |