|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Η πέτρες επιλέχτηκαν επίτηδες μεγάλες σ αυτό το σημείο γιατί ανάμεσα έχω tripartita με σκοπό δημιουργία θάμνων...στις φώτο όμως όντος φαίνονται άχαρες....θα ανεβάσω και μία πλαϊνή για να δείτε τι εννοώ....
Νίκο σε περιμένω να ρθεις να το δεις από κοντά.... |
|
||||
|
||||
![]()
Tι δεν μου αρεσε...
![]() Αυτη ειναι η γνωμη μου και μονο μην με παρεξηγησεις.. Δεν μου αρεσει το δεξια παρτερι. Γενικά αν δεις την εικόνα φαινονται σαν παρτερια σε κήπο. Εγω θα εσπαγα τις πετρες σε μικροτρες , να φαινονται λιγο πιο φυσιολογικο το ¨παρτερι¨ θα αφερουσα το δεξιο εντελως , και θα αυξανα σε μεγεθος προς τα δεξια το αριστερο παρτερι. Στην αμμο θα προσθετα μικρες -μεγαλες πετρουλες. Προσπαθησε το στησιμο να μην δειχνει τοσο τεχνητο , αντιγραψε την φυση. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις συμβουλές...ήδη προστέθηκαν πέτρες όπως μου πρότεινε ο nic.. και η δεξιά μεριά αφαιρέθηκε...φωτογραφικό υλικό θα βάλω αύριο....και περιμένω καινούριες προτάσεις
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αρχηγέ μου τι εγινε τελικά αυτο το στήσιμο; Υπαρχει ακόμα; Πολυ δυνατό
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
R.I.P Γιατί δεν άρεσε στη ΔΕΗ............6 μήνες το κράτησα αλλά δυστυχώς δεν άντεξα τη συντήρηση.
Κάπου έχω φωτο πριν το διαλύσω....θα ψάξω για να τις ανεβάσω. Αν και το πάθος μου είναι τα φυτεμένα πλέων μόνο τα δικά σας χαζεύω μιας και δεν έχω καθόλου χρόνο. Αλλά το μικρόβιο ξέρεις πως είναι και τώρα τελευταία όλο με τρώει..... ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φωτισμος 400λιτρα reef | kostas19821 | Φωτισμός | 5 | 26-08-11 09:09 |
Aqua scaping με πέτρες | Andros | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 25-04-07 19:36 |