|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα φίλοι μου
Η μπουκάλα μετά από ένα μήνα ακριβώς είναι έτοιμη να τελειώσει, δλδ μεσα εχει μείνει το 1/10 της αρχικής Ποτε να αλλάξω την μπουκάλα?? Να περιμένω να τελειώσει τελείως ή τώρα??? 1 μήνα που πήγε δεν είναι λίγο?? Στο φόρουμ διάβαζα οτι η δυκιλη αντέχει 2-3 μήνες?? |
|
||||
|
||||
![]()
Ηταν γεμάτη φούλ οταν την έβαλες;
Ο χρόνος που κρατάει ειναι ανάλογως με την ποσότητα που παρέχεις Συνήθως οταν φτάνει στα τελειώματα ειναι ασταθής και την ξαναγεμίζουμε Αυτό βέβαια ανάλογα και τα μανομετρα που έχεις. Το οτι έβγαλες αλγες δεν οφείλεται στο co2 αλλα σε κάποιες ανισορροπίες στα θρεπτικά φωτισμό φυτομάζα κλπ η στο οτι ειναι νέο το ενυδρειο
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Επίσης θα συμφωνήσω με τον φίλο johnpecn. Σε εμένα, σε ενυδρείο 130 λίτρων, κρατάει 3-4 μήνες με 1 φυσαλίδα το δευτερόλεπτο ίσως και λίγο παραπάνω, αν έσυ το έχεις με 3 φυσαλίδες, θα σου κρατήσει το 1/3
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοήθεια με αλλαγή φιλτρων σε σύστημα A/O | psuxopompos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 23-01-14 17:56 |
Απορία για σύστημα co2 - βοήθεια | kalmichalis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 09-11-11 01:23 |
ήρθε.. | zogris | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 05-04-07 09:43 |
Έτσι ξαφνικά...ήρθε η καταστροφή! | moogy | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 04-05-04 12:44 |