|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Αν δεν εθελοτυφλούσες εκεί που επιλέγεις θα έβλεπες πράγματα άξια αναφοράς, πολύ περισσότερο απο μια υπογραφή. Υ.Γ. το post αυτό αναφέρεται νομίζω σε κάποια κακόμοιρα ψαράκια. Είναι άξιο απορίας (ή μήπως δεν είναι; ) που η απάντησή σου αναφέρεται σε οτιδήποτε άλλο εκτός απο αυτά. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Για τα κακομοιρα ψαρακια με εχουν καλυψει οι προλαλησαντες. Και μιας και η συζητηση συνεχισε στο αλατι, και με εντονο διαλογο, επρεπε να μην πω την γνωμη μου επιεδη ηταν εκτος αρχικου θεματος? Πραγματικα δεν καταλαβαινω ορισμενες φορες γιατι αντι να παιρνουμε οτι χρησιμο υπαρχει σε γνωμες και αποψεις, αρπαζομαστε και αντιδρουμε αμυντικα ή και ειρωνικα. Και γιαυτο αναφερω και την υπογραφη σου (μην μου πεις οτι δεν ηταν ειρωνικη - δεν μου απαντησες καν οταν σε ρωτησα ευθεως σε ΠΜ), και γιαυτο αναφερω (καθολου ως δια μαγειας) την αποχωρηση μελους οταν υπηρξε διαφωνια αν το καταλληλο φαρμακο ηταν το μελαφιξ ή το αλατι. Και φτανουμε να δημιουργουμε κι εντυπωσεις ετσι μονο και μονο για να συνεχιζεται η κοντρα? "Εθελοτυφλω" επειδη εχω αντιθετη αποψη απο σενα για το αλατι (και στο κατω κατω ουτε την επιβαλλω ουτε βαζω ειρωνικες υπογραφες)? Και τι εννοεις οταν λες οτι "ειναι αξιο αποριας - ή μηπως δεν ειναι?" που "μονο" σε αυτο απαντω? Εχω καμμια ορεξη να διαιωνιζω κοντρες μεσα στο μπορντ, αρκετες εχουμε. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Στο πμ μου σου απάντησα γιατί χρησιμοποίησα τη συγκεκριμένη υπογραφή και δεν πήρα απάντηση απο εσένα σε κάποια πράγματα που σε ρώτησα. Αν δε σε κάλυψε μπορώ να σου εξηγήσω προσωπικά. Παράθεση:
Αν δεν είχες όρεξη να διαιωνίζεις κόντρες, δε θα έπρεπε να κάνεις τέτοια σχόλια που μόνο κόντρες μπορούν να δημιουργήσουν. |
|
|||
|
|||
![]()
Μπηκα να απαντησω για το αλατι, κι οχι για το αρρωστο γκαπι - οπως λεω και πιο πανω με καλυψαν οι προλαλησαντες.
Και μπηκα να απαντησω (ξανα) για το αλατι ακριβως γιατι εχει δημιουργηθει τον τελευταιο καιρο ενα ζητημα, και με τις υπογραφες και με τις αποχωρησεις, και γιαυτο τις αναφερω σαν παραδειγμα, κι οχι ως μπηχτη. Και το ζητημα αυτο τονισα και τονιζω παλι, οτι μου φαινεται υπερβολικο το να καταφευγουμε σε ειρωνειες ή να θιγομαστε και να φευγουμε επειδη διαφωνουμε για τετοια θεματα. Εγω το κλεινω εδω. |
|
||||
|
||||
![]()
Και μιας και το ζήτημα πέρασε στο προσωπικό...
Η υπογραφή που βλέπετε-ή μάλλον βλέπατε-είναι απο τις 27/09/05 και δεν είναι το ποστ...τα γκαπάκια ειναι πρόσφατο απόκτημα... Απορώ! Μήπως δεν είναι κατανοητά ή μήπως δεν διαβάζουμε καλά;;;; Μπορει τα 10λιτρα να ειναι ΛΙΓΑ αλλα ειναι κάτι ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ! Και έχει ήδη λυθεί... Προς torm: απορώ με την όλη στάση μιας και γνωρίζεις οτι οταν θέλησα γκάπι απο τα δικά σου, τελικά αναίρεσα διοτι δεν είχα χωρο...αραγε τοτε δεν ημουν απαράδεκτη και είμαι τώρα; Και κάτι ακομα...τι χωρο θεωρεις μη-απαράδεκτο ανα γκάπι; Στα δικά σου 40-50λιτρα πόσα έχεις; για να μάθουμε και εμείς οι καινουργιοι... Γενικά για να προσέξουμε λίγο το υφάκι...
|
||||
|
||||
![]()
Ας μην το πάμε άλλο το θέμα. Μάλλον έχουμε πει ήδη πολλά, και προσπαθώντας ο καθένας να ενισχύσει την άποψη του, πάει αλλού το πράγμα. Διαφωνία για την διαφωνία είναι πολυτέλεια και χάσιμο χρόνου
Το επόμενο βήμα θα είναι καβγάς, και για το αλάτι δεν αξίζει τον κόπο. Υπάρχουν πιο σημαντικά θέματα στο ενυδρείο για να γίνεται τόσο μεγάλη κουβέντα... Υποθέτω ότι ο μελλοντικός αναγνώστης θα έχει βγάλει μια άκρη ήδη από αυτά που έχουν γραφτεί μέχρι τώρα.... |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Στα δικά μου 120 λίτρα είχα συνολικά περίπου στα 10 - 15 ενήλικα γκάπυ στις καλύτερές τους. Το 40-50 λίτρα που αναφέρεις είναι το καινούργιο μου που δεν έχει μπεί σε λειτουργία ακόμα. Δε νομίζω ότι είχα υφάκι, ειδικά απέναντί σου. |
|
||||
|
||||
![]()
οτι ειχες, ειχες.
και ειδικα και γενικα. επισης το να ακουμε τι μας λενε καποιοι που ασχολουνται πανω απο 20 χρονια με ενυδρεια, δεν ειναι κακο. οσο περι παστωματος, εξαρταται και απο τη σχεση που εχουμε με το αθλημα. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Αν διαβάσεις το τελευταίο ποστ που αναφερόταν στον Τόλη νομίζω λέω ότι σέβομαι τη γνώμη του ειδικά γι' αυτό το λόγο. Οι διαφορές μας λίγο είχαν να κάνουν με το αλάτι όπως πολύ καλά ξέρεις. Το σχόλιό σου για το υφάκι μάλλον ήταν άστοχο. Στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για θηλειά (ή δε θα πρεπε τουλάχιστον). |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γκάπι που χάνωνται....... | stel | Ζωοτόκα | 4 | 17-06-05 22:43 |
ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΧΑΡΙΟΙ | hejo | Malawi | 7 | 02-04-04 20:33 |
Φιλτρο βυθου | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 20-05-03 15:10 |
ΒΟΗΘΕΙΑ..... ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ!!! | newfish | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 20-12-02 12:20 |