Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Επιστροφή   Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου > Γλυκό Νερό - Γενικά > Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 10-10-05, 11:58
torm Ο χρήστης torm δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Κερατσίνι
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Tolis
Αν προτεινοταν το αλατι ως πανακεια θα ημουν ο πρωτος που θα αντιδρουσα εδω μεσα - δεν εχω δει κατι τετοιο και δεν καταλαβαινω αντιδρασεις τοσο εντονες οπως υπογραφες ειρωνικου στυλ παλιοτερα, ή αποχωρησεις επειδη προτεινε καποιος αλατι αντι για μελαφιξ.
Δεν είναι απορίας άξιο πως δεν το έχεις δεί Τόλη, αφού σε ένα post όπως αυτό το μόνο που είδες για να σχολιάσεις ήταν το αλάτι. Μάλλον για να κάνεις αναφορά σε υπογραφές και σε άλλα γεγονότα που μόνος σου συνέδεσες και ως δια μαγείας τα χώρεσες στην ίδια πρόταση.
Αν δεν εθελοτυφλούσες εκεί που επιλέγεις θα έβλεπες πράγματα άξια αναφοράς, πολύ περισσότερο απο μια υπογραφή.

Υ.Γ. το post αυτό αναφέρεται νομίζω σε κάποια κακόμοιρα ψαράκια. Είναι άξιο απορίας (ή μήπως δεν είναι; ) που η απάντησή σου αναφέρεται σε οτιδήποτε άλλο εκτός απο αυτά.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-10-05, 14:35
Tolis Ο χρήστης Tolis δεν είναι συνδεδεμένος
Δικτάτωρ

Περιοχή: Αθήνα
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από torm
Δεν είναι απορίας άξιο πως δεν το έχεις δεί Τόλη, αφού σε ένα post όπως αυτό το μόνο που είδες για να σχολιάσεις ήταν το αλάτι. Μάλλον για να κάνεις αναφορά σε υπογραφές και σε άλλα γεγονότα που μόνος σου συνέδεσες και ως δια μαγείας τα χώρεσες στην ίδια πρόταση.
Αν δεν εθελοτυφλούσες εκεί που επιλέγεις θα έβλεπες πράγματα άξια αναφοράς, πολύ περισσότερο απο μια υπογραφή.

Υ.Γ. το post αυτό αναφέρεται νομίζω σε κάποια κακόμοιρα ψαράκια. Είναι άξιο απορίας (ή μήπως δεν είναι; ) που η απάντησή σου αναφέρεται σε οτιδήποτε άλλο εκτός απο αυτά.
Πραγματα αξια αναφορας, εκτος απο την υπογραφη, δεν βλεπεις να σχολιαζω σε ολοκληρη παραγραφο στο ποστ μου?
Για τα κακομοιρα ψαρακια με εχουν καλυψει οι προλαλησαντες. Και μιας και η συζητηση συνεχισε στο αλατι, και με εντονο διαλογο, επρεπε να μην πω την γνωμη μου επιεδη ηταν εκτος αρχικου θεματος?
Πραγματικα δεν καταλαβαινω ορισμενες φορες γιατι αντι να παιρνουμε οτι χρησιμο υπαρχει σε γνωμες και αποψεις, αρπαζομαστε και αντιδρουμε αμυντικα ή και ειρωνικα. Και γιαυτο αναφερω και την υπογραφη σου (μην μου πεις οτι δεν ηταν ειρωνικη - δεν μου απαντησες καν οταν σε ρωτησα ευθεως σε ΠΜ), και γιαυτο αναφερω (καθολου ως δια μαγειας) την αποχωρηση μελους οταν υπηρξε διαφωνια αν το καταλληλο φαρμακο ηταν το μελαφιξ ή το αλατι.
Και φτανουμε να δημιουργουμε κι εντυπωσεις ετσι μονο και μονο για να συνεχιζεται η κοντρα? "Εθελοτυφλω" επειδη εχω αντιθετη αποψη απο σενα για το αλατι (και στο κατω κατω ουτε την επιβαλλω ουτε βαζω ειρωνικες υπογραφες)? Και τι εννοεις οταν λες οτι "ειναι αξιο αποριας - ή μηπως δεν ειναι?" που "μονο" σε αυτο απαντω? Εχω καμμια ορεξη να διαιωνιζω κοντρες μεσα στο μπορντ, αρκετες εχουμε.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-10-05, 15:03
Member

Προεπιλογή

Παράθεση:
Πραγματα αξια αναφορας, εκτος απο την υπογραφη, δεν βλεπεις να σχολιαζω σε ολοκληρη παραγραφο στο ποστ μου?
Για τα κακομοιρα ψαρακια με εχουν καλυψει οι προλαλησαντες. Και μιας και η συζητηση συνεχισε στο αλατι, και με εντονο διαλογο, επρεπε να μην πω την γνωμη μου επιεδη ηταν εκτος αρχικου θεματος?
Η συζήτηση δεν έγινε με έντονο διάλογο πάνω στο αλάτι Τόλη, απλά βρήκες ευκαιρία να πετάξεις μια μπιχτή
Παράθεση:
Πραγματικα δεν καταλαβαινω ορισμενες φορες γιατι αντι να παιρνουμε οτι χρησιμο υπαρχει σε γνωμες και αποψεις, αρπαζομαστε και αντιδρουμε αμυντικα ή και ειρωνικα. Και γιαυτο αναφερω και την υπογραφη σου (μην μου πεις οτι δεν ηταν ειρωνικη - δεν μου απαντησες καν οταν σε ρωτησα ευθεως σε ΠΜ), και γιαυτο αναφερω (καθολου ως δια μαγειας) την αποχωρηση μελους οταν υπηρξε διαφωνια αν το καταλληλο φαρμακο ηταν το μελαφιξ ή το αλατι.Και φτανουμε να δημιουργουμε κι εντυπωσεις ετσι μονο και μονο για να συνεχιζεται η κοντρα?
Τόλη ποιός προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις; Μπαίνεις να απαντήσεις σε ένα θέμα που αναφέρεται σε ένα άρρωστο γκάπυ και καταλήγεις να μιλάς για υπογραφές και αποχωρήσεις. Χωρίς καν να έχουν σχέση τα 2 πράγματα μεταξύ τους.
Στο πμ μου σου απάντησα γιατί χρησιμοποίησα τη συγκεκριμένη υπογραφή και δεν πήρα απάντηση απο εσένα σε κάποια πράγματα που σε ρώτησα. Αν δε σε κάλυψε μπορώ να σου εξηγήσω προσωπικά.
Παράθεση:
"Εθελοτυφλω" επειδη εχω αντιθετη αποψη απο σενα για το αλατι (και στο κατω κατω ουτε την επιβαλλω ουτε βαζω ειρωνικες υπογραφες)? Και τι εννοεις οταν λες οτι "ειναι αξιο αποριας - ή μηπως δεν ειναι?" που "μονο" σε αυτο απαντω? Εχω καμμια ορεξη να διαιωνιζω κοντρες μεσα στο μπορντ, αρκετες εχουμε.
ΚΑΘΟΛΟΥ! Η άποψή σου είναι απόλυτα σεβαστή και αν θέλεις να βάζεις αλάτι, κανένα πρόβλημα. Λέω πως εθελοτυφλείς όμως, όταν δε σχολιάζεις καραμπινάτες ανακρίβιες, αλλά δε χάνεις την ευκαιρία να ποστάρεις εδώ, για να κάνεις αυτά τα σχόλια. Και μετά, αφού έχεις πετάξει τη μπιχτή να πείς "ας μη διαιωνίζουμε την κόντρα". Αν ήθελες να μιλήσεις απλά για το αλάτι, η άποψή σου έχει σίγουρα βαρύτητα λόγω της εμπειρίας σου. Τα υπόλοιπα σχόλια ούτε προσθέτουν κάτι στη συζήτηση ούτε βοηθούν να μην υπάρχουν κόντρες. Αυτό εννοούσα με το "είναι άξιο απορίας - ή μήπως δεν είναι;"
Αν δεν είχες όρεξη να διαιωνίζεις κόντρες, δε θα έπρεπε να κάνεις τέτοια σχόλια που μόνο κόντρες μπορούν να δημιουργήσουν.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-10-05, 15:27
Tolis Ο χρήστης Tolis δεν είναι συνδεδεμένος
Δικτάτωρ

Περιοχή: Αθήνα
Προεπιλογή

Μπηκα να απαντησω για το αλατι, κι οχι για το αρρωστο γκαπι - οπως λεω και πιο πανω με καλυψαν οι προλαλησαντες.
Και μπηκα να απαντησω (ξανα) για το αλατι ακριβως γιατι εχει δημιουργηθει τον τελευταιο καιρο ενα ζητημα, και με τις υπογραφες και με τις αποχωρησεις, και γιαυτο τις αναφερω σαν παραδειγμα, κι οχι ως μπηχτη. Και το ζητημα αυτο τονισα και τονιζω παλι, οτι μου φαινεται υπερβολικο το να καταφευγουμε σε ειρωνειες ή να θιγομαστε και να φευγουμε επειδη διαφωνουμε για τετοια θεματα.
Εγω το κλεινω εδω.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-10-05, 15:35
Το avatar του χρήστη Celda
Celda Ο χρήστης Celda δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Περιστέρι
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Celda
Προεπιλογή

Και μιας και το ζήτημα πέρασε στο προσωπικό...

Η υπογραφή που βλέπετε-ή μάλλον βλέπατε-είναι απο τις 27/09/05 και δεν είναι το ποστ...τα γκαπάκια ειναι πρόσφατο απόκτημα...

Απορώ! Μήπως δεν είναι κατανοητά ή μήπως δεν διαβάζουμε καλά;;;; Μπορει τα 10λιτρα να ειναι ΛΙΓΑ αλλα ειναι κάτι ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ! Και έχει ήδη λυθεί...

Προς torm: απορώ με την όλη στάση μιας και γνωρίζεις οτι οταν θέλησα γκάπι απο τα δικά σου, τελικά αναίρεσα διοτι δεν είχα χωρο...αραγε τοτε δεν ημουν απαράδεκτη και είμαι τώρα; Και κάτι ακομα...τι χωρο θεωρεις μη-απαράδεκτο ανα γκάπι; Στα δικά σου 40-50λιτρα πόσα έχεις; για να μάθουμε και εμείς οι καινουργιοι...

Γενικά για να προσέξουμε λίγο το υφάκι...

Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one.
Albert Einstein (1879 - 1955)
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-10-05, 17:06
Το avatar του χρήστη Takis
Takis Ο χρήστης Takis δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB

Περιοχή: Πάτρα
Αποστολή μηνύματος μέσω MSN στον/στην Takis
Προεπιλογή

Ας μην το πάμε άλλο το θέμα. Μάλλον έχουμε πει ήδη πολλά, και προσπαθώντας ο καθένας να ενισχύσει την άποψη του, πάει αλλού το πράγμα. Διαφωνία για την διαφωνία είναι πολυτέλεια και χάσιμο χρόνου
Το επόμενο βήμα θα είναι καβγάς, και για το αλάτι δεν αξίζει τον κόπο. Υπάρχουν πιο σημαντικά θέματα στο ενυδρείο για να γίνεται τόσο μεγάλη κουβέντα... Υποθέτω ότι ο μελλοντικός αναγνώστης θα έχει βγάλει μια άκρη ήδη από αυτά που έχουν γραφτεί μέχρι τώρα....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-10-05, 17:30
Member

Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Celda
τα 10λιτρα να ειναι ΛΙΓΑ αλλα ειναι κάτι ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ! Και έχει ήδη λυθεί...

Προς torm: απορώ με την όλη στάση μιας και γνωρίζεις οτι οταν θέλησα γκάπι απο τα δικά σου, τελικά αναίρεσα διοτι δεν είχα χωρο...αραγε τοτε δεν ημουν απαράδεκτη και είμαι τώρα; Και κάτι ακομα...τι χωρο θεωρεις μη-απαράδεκτο ανα γκάπι; Στα δικά σου 40-50λιτρα πόσα έχεις; για να μάθουμε και εμείς οι καινουργιοι...

Γενικά για να προσέξουμε λίγο το υφάκι...
Κωνσταντίνα το θέμα δεν έχει να κάνει με τα δικά μου γκάπυ ή με γκάπυ άλλων. Αν μου είχες πεί τότε ότι θα έβαζες 4 ψάρια σε 10 λίτρα η απάντησή μου θα ήταν η ίδια, όχι γιατί έχω κάποιο πρόβλημα μαζί σου, αλλά γιατί είναι γεγονός ότι είναι λίγα τα λίτρα.
Στα δικά μου 120 λίτρα είχα συνολικά περίπου στα 10 - 15 ενήλικα γκάπυ στις καλύτερές τους. Το 40-50 λίτρα που αναφέρεις είναι το καινούργιο μου που δεν έχει μπεί σε λειτουργία ακόμα.

Δε νομίζω ότι είχα υφάκι, ειδικά απέναντί σου.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-10-05, 18:50
Το avatar του χρήστη γαυρος
γαυρος Ο χρήστης γαυρος δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB

Περιοχή: Αλ - τσαντηρι
Προεπιλογή

οτι ειχες, ειχες.
και ειδικα και γενικα.
επισης το να ακουμε τι μας λενε καποιοι που ασχολουνται πανω απο 20 χρονια με ενυδρεια, δεν ειναι κακο.
οσο περι παστωματος, εξαρταται και απο τη σχεση που εχουμε με το αθλημα.

Ψαρια Bonsai υπαρχουν ?

http://e-gavros.blogspot.com/

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-10-05, 21:36
Member

Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από γαυρος
οτι ειχες, ειχες.
και ειδικα και γενικα.
επισης το να ακουμε τι μας λενε καποιοι που ασχολουνται πανω απο 20 χρονια με ενυδρεια, δεν ειναι κακο.
οσο περι παστωματος, εξαρταται και απο τη σχεση που εχουμε με το αθλημα.

Αν διαβάσεις το τελευταίο ποστ που αναφερόταν στον Τόλη νομίζω λέω ότι σέβομαι τη γνώμη του ειδικά γι' αυτό το λόγο. Οι διαφορές μας λίγο είχαν να κάνουν με το αλάτι όπως πολύ καλά ξέρεις.
Το σχόλιό σου για το υφάκι μάλλον ήταν άστοχο. Στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για θηλειά (ή δε θα πρεπε τουλάχιστον).
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Δικαιώματα - Επιλογές