|
|
||||
|
||||
![]()
Να πω και εγω τη βλακεία μου, με αυτό που είπες πως είναι συνέχεια ψιλά , και πως γέρνουν , μου έδωσαν την εντύπωση πως έχουν προβλημα οξυγόνωσης και ανεβαίνουν ψιλά, και για να φτάσει το στόμα τους ακόμα ποιο κοντα στην επιφάνεια γέρνουν το κορμί τους, μηπως αν έβαζες μια αεραντλία έβλεπες κάποια βελτίωση ; Για δοκιμασε το, κακό δεν πρόκειτε να σου κάνει αυτό
------------------------- Με πρόλαβε ο "Δάσκαλος"
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι Τα ενυδρεία μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 08-10-14 στις 11:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κάνε μια αλλαγή νερού εδώ και τώρα
και δώσε μας κι άλλες πληροφορίες..... κρίμα να χάσεις τέτοια ψάρια (από τον Ιγνάτιο τα πήρες?) |
|
||||
|
||||
![]()
αλλαγη νερου,αεραντλια για αναταραξη και αν βλεπω καλα πρεπει να εχεις βαλει καποια διακοσμιτικη αφισα στην πλατη του ενυδρειου??αν ναι μονο στρες θα τους προκαλεσει..καλυτερα μονοχρωμη..
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() 2. Σε αυτό διαφωνώ... αλλά η μονόχρωμη ΔΕΝ θα ήταν κακή ιδέα.- |
|
|||
|
|||
![]()
τα ψαρια ειναι 7 δισκοι 5 μεγαλοι 2 και ενα μωρο σε 500 λιτρα ενυδρειο, εκανα αλλαγη νερου, και μου ειπαν να κανω καθε μερα σε περιπτωση που εχω νιτρωδη, αμωνια που μετρισα δεν εχει,σκληροτητα στο 3 ph στο 7 ,εβαλα αεραντλια,γενικα αναταραξη εχει το ενυδρειο απλως οταν τραβηξα την φωτογραφια ηταν που εκανα αλλαγη νερου,και εκατσε,παντως ενα μικρο δισκακι που εχω δεν εχει τιποτε καλυμπαει κανονικα μεση και χαμιλα δηλαδη,δεν γερνει, το μονο που μπορω να κανω ειναι αλλαγες νερου και οτι γινει ,διαφορετικα λαδολεμονο και στο τηγανι,μετανοιωσα που πηρα δισκους ρε γαμωτο,μπορει να ειναι βασιλιαδες αλλα ειναι παλιοψαρα τελικα,επρεπε να ειχα κιχλιδες αφρικης γαμωτο,τεσπα αν τα καταφερουν καλως,αλλιως στα καρβουνα
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
???Δισκοι??? | rocker70 | Δίσκοι | 13 | 14-02-12 12:39 |
δισκοι? | ilias13 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 95 | 19-04-11 22:39 |
ριο 300 -Δισκοι | maikl | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 12 | 17-01-09 14:36 |