|
|
|||
|
|||
![]()
Τα κοκκινα σημαδακια στη ουρα δεν ειναι κατι; Η ουρα που στραβωνει προς τα κατω σα να ειναι παραλυτο; Δε φαινεται βεβαια το στραβωμα στη φωτο
|
|
||||
|
||||
![]()
σαφως και κατι ειναι τα κοκκινα σημαδια.πιθανον ευαισθησια στα υψηλα νιτρικα να παρουσιαζουν.το βασικο ομως ειναι οτι στη φωτογραφια δεν βλεπω τιποτα.
οσο για τη στραβη μεση δυστυχως εχει παρουσιαστει συχνα αυτο το φαινομενο στα γκαπυ και πιο πολυ στα θυληκα που γεννανε συνεχως.αν και ενα απο τα δικα μου γκαπυ που ειχε αυτο το προβλημα ζει ακομα κανονικα. γνωμη μου ειναι να ξεκινησεις με αλατι η pimafix-melafix. μηπως το ψαρακι ειναι γερικο??γιατι τα γκαπυ ζουν 1.5-2 χρονια περιπου... |
|
|||
|
|||
![]()
Δε ξερω αν ειναι γερικο, ηδη εβαλα 7 γραμμαρια φυσικο αλατι στα 7 περιπου λιτρα που ειναι καθαρα το δοχειο μου. Η ουρα του ηταν πολυ πιο φουντωτη και τωρα εχει συρικνωθει καπως, θερμοκρασια να την αφησω 25; Ξεφυγε λιγο τωρα στο δοχειο και πηγε 26. Θα κοιταξω να κανω συχνοτερες αλλαγες νερου
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τα νιτρικα σου επρεπε να ειναι χαμηλοτερα αφου αλλαζεις 20 λιτρα την εβδομαδα.τι φιλτρο εχεις και τι εχει μεσα?μηως ταιζεις πολυ? ελενξε αυτα πρωτα και μετα βλεπουμε. |
|
|||
|
|||
![]()
Φιλτρο εχω το sera fil bioactive 130 εχει 300 λιτρα ονομαστικη αντλια, μεσα εχω ενα λιτρο σιποραξ σφουγγαρι και βαμβακι αυτα που ειχε δηλαδη. Προφανως ταιζω λιγο παραπανω αν και η τροφη εξαφανιζεται πολυ γρηγορα
|
|
||||
|
||||
![]()
ενταξει ισως πρεπει να δινεις μικροτερη ποσοτητα..
τωρα στο θεμα της θεραπειας..εφοσον η ουρα του ψαριου εχει αρχισει και μικραινει και εμφανιζει κοκκινα σημαδια σημαινει οτι εχει προχωρημενο fin rot παρολο που δεν δειχνει στη φωτο..εσυ το βλεπεις καλυτερα απο κοντα.θα ελεγα να αυξησεις το αλατι στα 15 γραμμαρια αν δεν δεις αμμεσα την παραμικρη βελτιωση. |
|
|||
|
|||
![]()
Αυριο αν δε δω καμια βελτιωση θα βαλω αλλα 7-8 γραμμαρια αλατι και θα επανελθω με νεα
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
χτυπημα η κατι αλλο? | poet | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 30-06-14 22:04 |
αρρωστια η κατι αλλο | kostas/poseidonas | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 09-03-14 11:19 |
Ich ή κατι αλλο...; | lionor | Χρυσόψαρα: Ασθένειες - Θεραπείες | 16 | 19-01-13 13:39 |
Co2..χρειαζεται κατι αλλο? | akis7 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 23-02-10 12:05 |
Στρες ή κατι αλλο? | maikl | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 7 | 28-10-08 12:14 |