|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Μου έχουν απαντήσει τα παιδιά αλλά μιας και δεν φαίνονταν καλά είπα να κάνω άλλη μία προσπάθεια και τον μαγκώσαμε!
|
|
||||
|
||||
![]()
κι εγω metriaclima το βλεπω..
γενικα δεν χρειαζεται να ανοιγεις καινουριο θεμα.καλο ειναι να μιλαμε στο 1ο θεμα για να ειναι συγκεντρωμενες οι πληροφοριες.. οπως και να εχει το ψαρακι πρεπει να βγει και να συμπληρωσεις το χαρεμακι των labidochromis. |
|
|||
|
|||
![]()
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!Να σου πώ την αλήθεια δεν ήξερα πως να το κάνω!Αν μπορεί κάποιος να το μεταφέρει;;;Ευχαριστώ ξανά!
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα και πάλι από εμένα!Ήρθαν οι γυναίκες του σπιτιού και είπα να τις μοιραστώ μαζί σας μαζί με μερικές αλλαγές στις πέτρες!Μάλιστα θα ομολογήσω ότι έχω και το πρώτο μπούκωμα και είμαι πολύ χαρούμενος!Θα ήθελα συμβουλές με τα μικρά!Τι να κάνω γενικά!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίος!
¶φησε καλύτερα το θηλυκό να γεννήσει με την ησυχία του και όλο και κάποιο μικρό θα διασωθεί. Αν θέλεις όλη τη γέννα την πιάνεις χωρίς να την στρεσάρεις πολύ και τη βάζεις σε άλλο ενυδρείο μέχρι να αφήσει τα μικρά. Μετά την επιστρέφεις. |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!Να κάνω άλλη μία ερώτηση;Μίας και τον αέρα τον έχω καταργήσει(δεν τον ανοίγω καθόλου αλλά είναι στην θέση του) χρειάζεται να τον χρησιμοποιήσω;;;;Και από τροφή για τα μικρά δίνω κάτι διαφορετικό;
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν έχεις καλή ανατάραξη στην επιφάνεια, η αεραντλία δεν είναι απαραίτητη παρά μόνο σε ειδικές καταστάσεις.
Για τα μικρά στην αρχή ρίχνεις τροφή σε σκόνη ή τριμμένο φυλλαράκι. Τι τροφή δίνεις στα μεγάλα? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Lenaki90 (malawi mbuna 200l) | lenaki90 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 19 | 25-04-14 14:10 |
200l light reef | Chris82 | Reef | 18 | 29-03-13 01:06 |
Saulosi 200l | thomas | Malawi | 18 | 18-03-13 10:39 |
200l reef | rawnerve | Reef | 6 | 11-01-12 18:58 |
200l δισκοι + κριμπ ? | _jimmakos_ | Δίσκοι | 13 | 22-11-04 11:46 |