|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Πρόσεχε εταιρική εγγύηση δεν έχει και θα σε παραμυθάσουν ότι με την απόδειξη αγοράς του εγγυούνται εκείνοι ( Pet Supermarket ) αλλά χωρίς γραπτή εγγύηση οπότε κανένα χαρτί που να σε κατοχυρώνει. Εγώ στην θέση σου δεν θα το έπαιρνα.
Χρήστο μου δεν μου λες σε ποιά από τις πέντε επιλογές το θέλεις.Να σε ενημερώσω πως όπως αναφέρει και το θέμα υπάρχει ελάχιστη ποσότητα των 10 ή 5 τεμαχίων ανά χρώμα και μέγεθος και πρέπει να συμπληρώνεται από τους ενδιαφερόμενους για να ισχύει η συγκεκριμένη τιμή.Εσένα τι κωδικό και μέγεθος να σημειώσω απότους παρακάτω; Επιλογές: 1. Μακό T-shirt SOLS REGENT WHITE/Λευκό Mεγέθη S - XL 9.70 το TEMAXIO >> XXL-XXXL 10.70 Ελάχιστο όριο παραγγελίας ανά μέγεθος τα 10 τεμάχια. 2. POLO shirts σειρά summer πικε 170 κοντομάνικο χρώμα Λευκό/White Μεγέθη S / M / L/ XL 12.80 το ΤΕΜΑΧΙΟ Ελάχιστο όριο παραγγελίας ανά μέγεθος τα 5 τεμάχια. 3. POLO shirts σειρά summer πικε 170 κοντομάνικο χρώμα ΓΑΛΑΖΙΟ Μεγέθη S / M / L/ XL 14.30 το ΤΕΜΑΧΙΟ Ελάχιστο όριο παραγγελίας ανά μέγεθος τα 5 τεμάχια. 4. POLO SHIRTS LONGSLEEVE σειρά summer πικε 210 μακρυμάνικο χρώμα Λευκό/White Μεγέθη S / M / L/ XL / XXL 18.80 το ΤΕΜΑΧΙΟ Ελάχιστο όριο παραγγελίας ανά μέγεθος τα 5 τεμάχια. 5. POLO SHIRTS LONGSLEEVE σειρά summer πικε 210 μακρυμάνικο χρώμα RoyalBlue Μεγέθη S / M / L/ XL / XXL 21.30 το ΤΕΜΑΧΙΟ Ελάχιστο όριο παραγγελίας ανά μέγεθος τα 5 τεμάχια. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αυτο ειναι ενυδρειο | moufas1973 | Ιστοσελίδες στο Internet | 19 | 28-02-13 22:06 |
τι ενυδρειο ειναι αυτο? | skip1997 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 24 | 11-03-11 09:55 |
Χτιστο ενυδρειο ...τι γνωριζουμε για αυτο ; | Roussaks | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 30-11-10 18:34 |
Δεστε Και Αυτο Το Ενυδρειο | nendosstelios | Malawi | 13 | 27-06-06 19:44 |