|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
¶κυρο.. Το τροφοδοτικό σου είναι τάσης, άρα πρέπει να μπει αντίσταση, και σωστα υπολογισμένη για να ρυθμίσεις το ρεύμα σου..
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
βέβαια, ενδεχομένως, ο controller να μπορεί να πάρει 24 βολτ, και να τα κάνει ότι θέλουμε αφού είναι προγραμματιζόμενος, απλά δεν ξέρω πόσο μπορεί να προγραμματιστεί... μια χαρά σε βρίσκω σαν κατασκευή, το μόνο πρόβλημα, και καλό κουράγιο στην ιδέα σου, είναι ότι ποιος θα κολήσει 120 λεντ??? πρόσφατα κόλησα 36 και μου βγήκε ο πάτος!!! πόσο μάλλον 120... Σε τι ενυδρείο θα τα βάλεις, και τι χρώματα θα επιλέξεις??? ------------------------- Δεν υπάρχει λόγος να μην δουλέψει, αφού θα συνδέσει τροφοδοτικό τάσης, και όχι driver, Πάνω...
Πωλούνται κλαδέματα!!! A this, last yearr!!! Τώρα πωλούνται Apple snails!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη g81gr : 03-10-14 στις 19:36 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Α! Ωραία τα λέτε. Ρε παλικάρια δεν είμαι ηλεκτρονικός. Μπερδεύτηκα ακόμα περισσότερο.
Για τα χρώματα δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Η κατασκευή προορίζεται για reef. Αν πάω σε τέτοιους drivers http://ac-rc.net/catalog/product_inf...63gv7llrfnmmh3 Εκτός από Arduino με τι άλλο κοντρόλερ μπορούν να δουλέψουν.
|
|||
|
|||
![]()
Το πας πάρα πολύ καλά. δε χρειάζεσαι απαραίτητα driver. Μην μπερδεύεσαι, συνέχισε έτσι, απλά πρέπει να δούμε πως ακριβώς θα προγραμματίσεις τον controller.
|
||||
|
||||
![]()
Χωρίς αντιστάσεις θα πάρεις τα λεντ στο χέρι..
|
|||
|
|||
![]()
άποψή σου. Από την στιγμή που ο controller, θα μπορεί να ρυθμίσει την τάση στα σωστά βολτ, τότε γιατί να βάλει αντίσταση??? Επίσης, πως το ξέρεις ότι θα τα πάρει τα λεντ στο χέρι??? Αμα δεν ξέρεις μη μιλάς σε παρακαλώ, και απλά βοήθησε τον άνθρωπο να φτιάξει ένα φωτιστικό απλά και εύκολα. 3 φωτιστικά δουλεύω με λεντ χωρίς ουτέ μία αντίσταση εδώ και 1 + χρόνο και δεν έχει καεί ούτε ένα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Με τα συγκεκριμένα led έχεις φτιάξει το φωτιστικό; Πάντος και ένα παλικάρι που δουλεύει σε εταιρία εισαγωγής led, μου είπε να προσέξω γιατί είναι παράξενα. Τέλος μου πρότεινε να πάρω επώνυμα και led και drivers και τροφοδοτικό.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ο κοντρόλερ προγραμματίζεται εύκολα δεν είναι αυτό το πρόβλημα. Έχει cd με πρόγραμμα, το προγραμματίζεις στο pc και από εκει το φορτώνεις στον κοντρόλερ. ------------------------- Παράθεση:
Ναι αυτό το κατάλαβα, Αυτό που δεν ξέρω είναι που, πόσες, ποιες, και πως. Όπως βλέπεις δεν ζητάω τίποτα…… ![]() ![]() ![]()
Σταματης ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη bouboulas : 04-10-14 στις 15:11 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοήθεια για επισκευή φωτιστικού | Ippokampos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 30-03-14 17:00 |
Βοήθεια σε κατασκευή φωτιστικου... | platy | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 31-12-12 02:58 |
Κατασκευή καπάκι και φωτιστικού | jonedessa | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 14-08-12 18:09 |
Βοήθεια στην κατασκευή λίμνης! | ΛΑΚΕΔΑΙΜΟΝΑΣ | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 5 | 25-12-07 20:59 |
΄Βοήθεια για diy κατασκευή ενυδρείου | bakogiannisd | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 25-01-06 16:42 |