|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ο φίλος σου απο που το πήρε?
------------------------- απο μια γρηγορη ερευνα που εκανα διαβάζω επιπλέον παράπονα ότι ραγίζουν ... είδα κι ενα εδω μεσα που έχει κανει ποστ το ραγισμα. ισχυει μόνο για το παλιό μοντέλο η και για το καινουριο. τελικά μήπως να φτιάξω ένα να τελειώνει η υπόθεση ...? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη subcruiser : 02-10-14 στις 16:28 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
το petsupermarket εχει φερει επωνημα θαλασσινα αλλα ειναι φωτια και λαυρα
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τωρα για τα ραγισματα εχει να κανει και το πως συμπεριφερεται ο καθενας σε κατι ευθραστο οπως ενα ενυδρειο , αλλα και τον ασταθμητο παραγοντα , εγω απο την αλλη θα ελεγα να πας σε ιδιοκατασκευη , υπαρχουν μαγαζια με πολυ εμπειρους επαγγελματιες που κατασκευαζουν πολυ σωστα και μελετημενα ενυδρεια πχ aquariumshop,aquario,nidal κα.
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
|||
|
|||
![]()
μπήκα στο σιτε που προτεινε ο φίλος πιο πριν και ειδα αυτο
http://www.fluvalaquatics.com/uk/pro.../#.VC5Hvvl_vX4 σαν διαστασεις δεν ειναι κακο... δεν εχει πολυ βάθος και ειναι ψηλο το έπιπλο...απο το καναπε μονο εγω θα βλέπω τα κοράλια ![]() ![]() ![]() το έχετε δει σε δραση..? θελει αλλαγή στον εξοπλισμό..? πέφτω βεβαια και σε λίτρα .... ΥΓ . φίλε κώστα είδα το χωρο μου και δεν μπαινει τελικά το red... |
|
|||
|
|||
![]()
Πήγα και το είδα απο λοντα το fluva. Οι διαστάσεις ειναι καθαρό μέγεθος 90χ30χ40 ... Πολύ στενό ... Καθόλου βάθος ... Σαν να στηνεις πίνακα . Στην γυναίκα μου άρεσε το μέγεθος και το χρωμα . Όντως ήταν όμορφο . Μήπως να ξεκίναγα με αυτο ...;;;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Επιλογή ενυδρείου | lalemourios | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 04-07-12 14:32 |
επιλογή ενυδρείου | Nikos3 | Εξοπλισμός Θαλασσινού νερού | 4 | 10-01-12 09:54 |
Βοήθεια σε επιλογή ενυδρείου. | mac32 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 10-04-11 14:11 |
Επιλογή ενυδρείου | Nikos3 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 18-08-10 22:49 |