|
Αnouncements - Interviews - News An international channel of communication |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() κάτσε να βγουν τα αποτελέσματα!!! Όσο για το ενυδρείο του Δημήτρη δεν περίμενα διαφορετικά σχόλια... είναι χιλιόμετρα μπροστά!!!!
|
||||
|
||||
![]()
συγχαρητηρια και στους 2 !!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο παιδιά, συγχαρητήρια
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:
Eurasia 5η Θέση: Magic Dream (ισοβαθμία με τον 4ο) George Pantazopoulos (Athens, Greece) Jury votes: 269 User votes: 5.42 ![]() ![]() ![]() ![]() Australia & Oceania 4η Θέση: Rainforest creek of Warey River, Batanta Island, New Guinea Dimitris Ioannou (Megara, Greece) Jury votes: 456 User votes: 5.68 ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και στους 2!!!
![]() ![]() ![]() μπραβο ρε παιδια,λιγες οι συμμετοχες αλλα και οι δυο ητανε σουπερ! σκεψου τι θα γινοτανε αν ειχαμε συμμετασχει περισσοτεροι ![]() πολλα μπραβο και στους δυο!και στον επομενο διαγωνισμο και με πρωτη θεση ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
¶ξια τα παλικάρια μας
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο παιδια!!
Αψογοι!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Είμαι χαρούμενος γιατί την θέση που πήρα αλλά πιο πολύ είμαι γιατί άρεσε στους κριτές!!!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δημήτρη ( dimis1978 ) που με "πρίζοσε" να ανεβάσω λίγο τον πήχη στα ψάρια (betta) και εξου και έφτιαξα το συγκεκριμένο paludarium με τα wild betta mahachaiensis. Επίσης να ευχαριστήσω το GAB που με βοήθησε... και όλα τα παιδιά που με στήριξαν στο εγχείρημα αυτό!!!
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Υποδειγμα βιοτοπικου ενυδρειου για Panaque cf armbrusteri L027 | delta66 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 8 | 11-12-13 22:31 |
Διαγωνισμος Βιοτοπικου Ενυδρειου | Dimis | Greek Aquarist's Boards | 886 | 06-10-12 14:10 |
παρουσιαση του νεου Βιοτοπικου?? ενυδρειου μου. | 6981giwrgos | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 12 | 27-11-10 09:18 |