|
|
||||
|
||||
![]()
"Επαιξα" λιγο με το aquascape..
Ειπα , αφου εχω αφρικανικο, να το κανω ποιο νταμαρι ![]() Βεβαια ετσι πως εξελιχθηκε , μου περασε απο το μυαλο η προσθηκη ενος ζευγους juli.. ισω το σκεφτομουν κι απο πριν ![]() Ξερω πως ειναι μικρο το μηκος για την συγκατοικιση και φυσικα δεν εχω σκοπο να "χαλασω" το ενυδρειο με αυτην την προσθηκη... Δεν ξερω τι προβληματα μπορει να εχω, γι αυτο θα ηθελα να ακουσω γνωμες και εμπειριες.. |
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ ομορφο Γιαννη, μπραβο σου.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω Αννα, χαιρομαι που σ'αρεσε!
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο βρε Γιάννη, έχεις κάνει όμορφη δουλειά !!
|
||||
|
||||
![]()
thanks Τακη!
|
|
||||
|
||||
![]()
αλλες 2 μαζεμενες γεννες ...
μολις ψιλομεγαλωσουν κι αυτα , θα πρεπει να αρχισω να δινω.. τα πισω πρεπει να ειναι 8-9 και 5-6 τα πιο μπροστα.. οι μαναδες ειναι κοντα κοντα και καπου καπου μπερδευονται ολα μαζι τα μικρα ![]() Το θεμα ειναι οτι εχω ανακατασκευες και θα μεταφερθουν σε λιγο καιρο σε 60 λιτρα (+ 10 λιτρα sump) και ποιος πιανει ολα τα μικρα για την μεταφορα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Όμορφα πράγματα!! Ωραίος!
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προσεχώς γαριδάδικο | VipeR | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 9 | 15-06-11 23:00 |
Προσεχώς ΓΕΝΝΑ | paliosdimitris | Malawi | 20 | 18-05-11 20:51 |
Στα προσεχώς.... | panos1972 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 48 | 06-01-11 18:31 |
Τι να προσεχω; | λατσε τζενη | Αρχάριοι γλυκού νερού | 101 | 16-12-09 15:34 |
Προσεχως γεννα!! | GEORGE ARGOS | Ζωοτόκα | 6 | 14-05-05 13:26 |