|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ναι, έπρεπε να έχεις αμμωνία. Μήπως να έριχνες καθαρή αμμωνία από φαρμακείο ; Με τις ανάλογες προφυλάξεις βέβαια.
|
||||
|
||||
![]()
θα ανεβασει αμμωνια,απλα καθυστερει.το γιατι καθυστερει εξαρταται απο πολλους παραγοντες.
απτο ποση αναταραξη εχεις,θερμοκρασια,ποσοτητα τροφης που ριχνεις,ειδος τροφης που χρησιμοποιεις, και και και... βαλε στο τουλι ενα δυο κυβους κατεψυγμενα bloodworms και αστο να δεις αν θα ανεβασει η οχι ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
βαλε στο τουλι ενα δυο κυβους κατεψυγμενα bloodworms και αστο να δεις αν θα ανεβασει η οχι ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
26 ε?
![]() διαβασε αυτο και προσεξε τι γραφει για τη θερμοκρασια ![]() http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=55933 στο στρωσιμο θα το ειχα στους 29-30 αλλα οχι πιο πανω. το πιθανοτερο ειναι πως δεν φταιει ενα συγκεκριμενο πραγμα για την καθυστερηση που εχεις,αλλα συνδιασμος. παντως η θερμοκρασια ειναι σιγουρα ενα απο αυτα. αν ανησυχεις για τα φυτα,τοτε βγαλτα και βαλτα σε ενα αλλο δοχειο με νερο μεχρι να στρωσει το φιλτρο. δεν χρειαζονται φιλτρο τα φυτα... |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν υπαρχει βια.
Μια χαρα ειναι και στους 26 Ας το αφησουμε να τρεξει οπως ειναι να δουμε.
|
|||
|
|||
![]()
Update: 16η μέρα όλες οι μετρήσεις στο 0. Έχω αυξήσει την τροφή το τελευταίο 2ήμερο. Βιασύνη δεν υπάρχει μιας και είμαι φρεσκοσυνταξιούχος και "τη βρίσκω" να ασχολούμαι με το ενυδρείο.
|
|
|||
|
|||
![]()
Update: 17η μέρα όλες οι μετρήσεις στο 0. Ρίχνω τις τελευταίες 3 μέρες τροφή με το τσουβάλι. Του κερατά, αν δεν ανεβάσει αμμωνία σε 2 μέρες θα είναι περίπτωση για σεμινάριο.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κάθε πότε τα τέστ? | Sandrea | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 26-11-11 21:03 |
Κάθε πότε; | sailim | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 14-02-10 17:06 |
κάθε αρχή και δύσκολη | koko | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 5 | 13-04-06 15:18 |
HELP!!! μου πεθαίνουν ένα-ένα κάθε μέρα! | Guppy | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 24-10-05 07:08 |