|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Γαριδες δαγκωτο..Οτι εχεις συν καμποση μος και εισαι οκ..
πχ http://s65.photobucket.com/user/robc...94691.jpg.html
|
||||
|
||||
![]()
Οκ!
πανεμορφο! Απλα μαλλον θα βαλω την φεγγαροπετρα γιατι απο λαβα ειμαι φουλ στο αφρικανικο. Απο σκληροτητα θερμοκρασια κλπ τι θελουν;και για ποια ειδη μιλας βεβαια!
|
||||
|
||||
![]()
Για κοινες red cherry λεω μια και αφου ειναι στη δουλεια ειναι λιγο δυσκολο φανταζομαι να εισαι απο πανω..Εχω μια μικρη επιφυλαξη μηπως αμμος θαλλασινη και φεγγαροπετρες ανεβασουν πολυ το ph..Iσως ειναι απλα που μ αρεσει η λαβα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τελεια η θερμοκρασια!ισως δεν χρειαστω και θερμοστατη για αρχη,τον εχω Κοζανη!
Θα βαλω βασαλτη τοτε,γιατι η θαλασσινη μου ειχε λαθρεπιβατες!η moss δενεται η απλα την αφηνεις πανω στις πέτρες;
|
||||
|
||||
![]()
Δενεται ..Αν βρεις και δυο τρεις διαφορετικες σουπερ..Εγω θερμαντηρα δεν εχω..ουτε το χειμωνα,εχω ενα πλακακι απο χελωνακια χωρις ρυθμιση που ανεβαζει στα 60 λιτρα ενα δυο βαθμους αν χρειαστει..Βεβαια εδω ειναι και πιο ζεστος ο χειμωνας..
|
||||
|
||||
![]()
εγω πάλι θα σου προτεινω να βαλεις sulawesi που αντεχουν και το καλοκαιρι. 31 να παει η θερμοκρασία αυτες θα γεννανε. πετρες λαβας μερικά ξυλάκια και mineral και εισαι οκ. και αφου εχεις την οσμωση μη το σκεφτεσαι καν
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Απο προσαρμογη διαβασα οτι θελει 2μηνες το γαριδαδικο για να στρωσει ο βυθος ισχυει αυτο παντα ή αν βαλω βιολογια στρωμενου επιταχυνεται η διαδικασια;
ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΜΑΣ ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη saxlina : 24-09-14 στις 20:45 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρείο μέσα σε ενυδρείο, θα δουλέψει; | Manuel | Bettas | 4 | 06-07-11 00:35 |
Στραβό γραφείο; | magman | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 02-08-10 15:49 |