|
|
||||
|
||||
![]()
Για ευκολες γαριδες, μπορεις να βαλεις οτι θελεις. Απο αεροφιλτρο, μεχρι εσωτερικο, εξωτερικο ή κρεμαστο φιλτρο. Απο αποτελεσματικοτητα, νομιζω οτι ολα θα κανουν τη δουλεια τους.
Το θεμα ειναι εσυ τι θελεις, για την ευκολια σου. Τα εσωτερικα εχουν το προβλημα της συχνης συντηρησης. Το εξωτερικο θα σε κανει να ανοιγεις το φιλτρο καθε 6 μηνες, ή και περισσοτερο. Φυσικα θα προσφερει και καλυτερη μηχανικη φιλτρανση. Αναλογα με το ποσο θελεις να ασχοληθεις με τη συντηρηση του φιλτρου, θα ειναι και η επιλογη σου.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω στο 60λιτρο με τις γαριδες εχω εξωτερικο , στα 30λιτρα και 40λιτρα γαριδαδικα εβαζα εσωτερικα και αεροφιλτρα. βαλε ενα εξωτερικο να ησυχασει το κεφαλι σου.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Περα απο τα μικροσωματιδια που θα μπορουν να περασουν απο την καλτσα, θα πρεπει να την καθαριζεις ανα διαστηματα, ωστε να αφαιρεις οτι εχει μαζεψει πανω της
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μαλιστα ωραίο φαίνεται κι αυτό
![]() γιατι έχω και γόνο μέσα απο zebra danio και γίνανε πιο περίπλοκα τα πράγματα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Για δες κι αυτό
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προτασεις για φιλτρανση σε γαριδαδικο 145 λιτρα ψιλοκυβος | delta66 | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 4 | 30-11-13 18:54 |
ΞΥΛΙΝΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ 850 ΛΙΤΡΩΝ + SUMP 230 ΛΙΤΡΩΝ | angelos7577 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 50 | 09-01-13 03:39 |
επαρκης φιλτρανση... | orck | Γλυκό νερό - Γενικά | 20 | 26-09-08 14:38 |
φιλτρανση για 750λιτρα | jimfytakis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 12-05-08 13:23 |