|
|
||||
|
||||
![]()
Aquastar
|
||||
|
||||
![]()
Βρήκα τον κατάλογο διαδικτυακά...
http://www.havells-sylvania.com/medi...20Brochure.pdf Όπου γράφει... τον τύπο (πχ. Τ5 ή Τ8 ) και δίπλα έχει ένα μικρό καλλιγραφικό αγγλικό L και τον αριθμό 8 (l8 )... σημαίνει τον τύπο λάμπας με 50% παραπάνω σε ένταση φωτός (πχ. για τα φυτεμένα).- ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι την ειδα κι αυτη στον Ιγνατιο..καλη λαμπα?
Παράθεση:
Εβαλα μια μικρη Τ5 10000Κ σε ενα μικρο μεσογειακο και εχει ενα αποκοσμο ψυχρο φως που μ αρεσε πολυ..Μου θυμισε το φως στο βυθο στα 5-10 μετρα..Μια και ειναι καιρος να αλλαχθουν και στο Ριο λεω να βαλω τη μια 10 ..Αυτες οι 6400 μου μοιαζουν με τα φωτα τις κουζινας..Πολυ ουδετερο φως.Την εχει δοκιμασει κανεις?
|
||||
|
||||
![]()
Την Aquastar την έχω σε Τ8... στο ένα ενυδρείο με τους 9μηνους από την προηγούμενη γέννα.
Θέλω να την βάλω... και στα άλλα.- ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αρα καλη θα ναι....Βασικα μου εχει κολησει οτι οι 6400 δεν αναδυκνειουν σωστα το χρωμα τον ψαριων ...Καμια φορα νομιζω οτι πριν αναψουν τα φωτα ,μονο με τον εμμεσο φωτισμο του χωρου φαινονται πιο εντονα..
|
||||
|
||||
![]()
ΑΝ ΔΕΝ κάνω κάποιο λάθος... ο ψυχρός φωτισμός (πχ. 10.000) θα σου δείξει καλύτερα τα μπλε ψάρια που έχω εγώ... ο θερμός (πχ. 4.700) τα κόκκινα... νομίζω.
Ανάλογα με το χρώμα που θέλεις να τονίσεις... διαλέγεις Kelvin... και για την ένταση κοιτάς τα Lumen.- ------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Diskus fan : 19-09-14 στις 23:50 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Σε Sylvania δεν υπαρχει δυνατοτητα για πολλες επιλογες σε kelvin lumen κλπ.
gro ροζ και aquastar τιγκα ασπρη, τελος. Πανε ζευγαρι. Τις εχω μαζι στο rio400 και ειναι too much δυνατο και too much ψυχροροζ το φως για τα γουστα μου και πιστευω και για τα ψαρια. Σκετο κουρειο. Ειναι και 108W συνολο. Η δεη μας αγαπαει. Επιστρεφω απο διακοπες τις πεταω και βαζω Led
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Εκτος απο το Ριο σε ολα τα αλλα εχω βαλει τ8 led tubes..Μισα watt,δυνατο φως αλλα περιορισμενες επιλογες σε χρωμα..αν δεν εχεις ειδικες απαιτησεις μια χαρα..Η 1,20μ 18watt αν θυμαμαι καλα..
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Λάμπες σε juwel RIO 125 | dimitris_s | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 05-02-13 20:06 |
Juwel και λάμπες Τ5 θαλασσινού | nikman | Φωτισμός | 2 | 22-02-09 18:55 |
Λάμπες Juwel RIO 180 - Malawi | Moutralewn | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 06-08-08 13:18 |
Λάμπες Τ5 για Juwel Record 80 | etomis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 10-07-08 13:53 |