|
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Το ενήλικο apple δεν έχει πρόβλημα με τις καραβίδες...Δεν ασχολούνται μαζί του,είναι σαν μην υπάρχει στο ενυδρείο.
Τα μικρά θα γίνουν σίγουρα μεζές.. Λες να βάλω ένα ποτήρι απο κάτω,κ να τα αφήσω στο βαρέλι ??? θα ζήσουν μέχρι να τα μοιράσω??4,5 μέρες δηλαδη.... Ξέρουμε σε πόσες μέρες γίνεται εκκολαψη των αυγών?? Έχω κ το παλίο ενυδρεό απο τις καραβίδες αλλα δεν έχω το κουράγιο κ το χρόνο για 3ο στο σπίτι. Κ έγω έριχνα συνέχεια λαθρεπιβάτες κ τώρα έχουν αποικια,κυρίως Melanoides Turbeculata και Physa fontinalis. Μπορούν πολύ έυκολα να σκαρφαλώσουν στα καλώδια αλλα αυτό μέσα στο νερό...εκτός νερού ειναι πολύ δυσκίνητες για να ανέβουν 10+ εκατοστά...όσο δηλαδή είναι το μήκος τους. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Το να τα χωρισεις το βρισκω καλη ιδεα,αλλα εχουμε και τις μεγαιρες που θα μας πνιξουν ![]() Αυτο με το ποτηρι δεν το καταλαβα. Δεν ξερω σε ποσες μερες γινετε η εκκολαψη αυγων.
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
|||
|
|||
![]()
3 μήνες τώρα δε πήγαν πουθενά...
Είχες δεν είχες με έβαλες σε σκέψεις πάλι ![]() Την άλλη βδομάδα θα μπει το γυάλινο καπάκι,θα γεμίσει κ νερό μέχρι πάνω κ θα είμαστε οκ!!!! Αυτή τη στιγμή τα αβγά τα έκανε πάνω στο καπάκι(μιλάμε για το apple)...όταν εκκολαυθουν θα πέσουν στο νερό...αν βάλω από κάτω ένα ποτήρι-κανατα θα πέσουν μέσα,θα τα πάρω να τα βάλω στο βαρέλι χωρίς να τα πειράξουν οι καραβιδες Ξέρει κανείς σε πόσες μέρες γίνεται η εκκολαψη;;; Εγώ μπορώ να βάλω κ 3ο ενυδρειο(να ζηλευεις) ![]() Απλά δεν έχω χρόνο για τη συντήρηση.... |
|
||||
|
||||
![]()
Ανατολιτη μου εσυ,εσκισες την γατα?
![]() Για τα σαλιγγαρι μου ελεγες ,δεν ξερω απο σαλιγγαρια ![]() Παραδοξως σε αυτο το θεμα ειμαστε μονοι μας,κανεις δεν μας ενοχλει ![]()
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Μόνο στο δικό σου thread βρήκα "κάτι". Για τα apple snails όλο κ κάποιος θα γνωρίζει.. Ξέρει κανείς σε πόσες μέρες γίνεται η εκκολαψη των αυγών των apples;;; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Τάκη εγώ να δεις πως σε παρακολουθώ....ότι πατέντα έχω φτιάξει από σένα την έχω κλέψει... ![]() Εσύ που είσαι "παλιός"δε ξέρεις για τ αυγά των apples;;; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Καλά, παλιός δεν είμαι. Οταν είχα Apples τα έδιωξα γιατί μου τσακίζανε τα φυτά, δεν πρόλαβαν να μου γεννήσουν, ξέρω πώς κάνουν ένα τσαμπί με αυγά και γεμίζει ο τόπος με σαλιγκαράκια, σε πόσες μέρες εκκολάπτονται δυστυχώς δεν ξέρω. Εδώ http://www.aquaristic.gr/index.php?o...yla&Itemid=134 διάβασα Εκκόλαψη Μετά από 2 – 3 εβδομάδες (εξαρτάται από τη θερμοκρασία).
|
|||
|
|||
![]()
Update με το γυάλινο καπάκι κ με φωτισμό led μόλις στα 1,8 watt που δίνει ένα γλυκό ελαφρύ φωτισμό κατάλληλο για τις καραβίδες...
Στις φωτό χάνει πολύ... |
|
||||
|
||||
![]()
Παλατι το εχεις κανει.Θα το απλαυσουν τα πιτσουνακια.
Ερωτηση-το καπακι εχει κενα να αεριζεται το ενυδρειο?
|
|||
|
|||
![]()
Ναι,έχει κένα κ έχει κ κάτι τρύπες για να περνάν τα καλώδια...
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα στη παρέα!!
Πριν καμία ώρα άνοιξα τα φώτα του ενυδρειου κ με μεγάλη έκπληξη είδα ότι ο αρσενικος έκανε ακόμα μια αλλαγή(μετά από καιρό). ![]() Πλέον έχει γίνει πολύ σκουρος γκριζομαυρος,θα έλεγα σχεδον όπως ήταν όταν τον πήρα νεογέννητο. Στο μέγεθος άλλαξε ελάχιστα ίσως κ καθόλου. Το παλιό πουκάμισο το έκανε τρία κομμάτια,το έβγαλα αλλά θα το ξαναριξω για να το φάνε. Επίσης εδώ κ 3,4 μέρες η θηλυκά είναι συνέχεια στο σωλήνα της κ δεν βγαίνει καθόλου έξω...ίσως ετοιμάζει κ αυτή καμία αλλαγή η ακόμα καλύτερα (Ελπίζω δηλαδή)καμία γέννα. Τα φώτα τα άνοιξα για να κάνω αλλαγή νερού αλλά μάλλον πρέπει να την αναβάλω τώρα... Χρωσταω φωτό.. |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα!!!
Τελικά η πρώτη μου εκτίμηση οτι δεν έχει μεγαλώσει ήταν λάθος.Έχει αυξηθεί σε όγκο 10-20%.. Στην αρχή ήταν πολύ σκούρος άλλα σιγά σιγά ανοίγει πάλι το χρώμα. Βασίλη για το φαγητό που είχαμε σηζητήσει κ παλιότερα όχι μόνο έφαγε...άλλα χθές το βράδυ του έβαλα το πάνω μέρος απο το παλιό του πουκάμισο κ το κατέβασε.Ξέρεις ποσο σκηρό είναι!!! ![]() Η θηλυκία ακόμα κρυμμένη... ![]() ¶ντε μήπως ετοιμάζει τίποτα αυγά ![]() οι φωτο είναι απο κινητό... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ψύλλοι σε ενυδρείο γλυκού νερού | Flakes | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 16-01-09 23:13 |
Ερώτηση για ενυδρείο γλυκού νερού | raklif | Αρχάριοι γλυκού νερού | 29 | 03-09-08 21:14 |
Θερμοκρασία νερού σε ενυδρείο γλυκού νερού | lacrimosa_ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 04-12-07 22:43 |
Κοράλλια και ενυδρείο γλυκού νερού | dream_gr | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 21-08-07 21:25 |
Κοράλι σε ενυδρείο γλυκού νερού | Mitsos | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 31-05-07 14:22 |