|
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
2 γρήγορες ερωτήσεις:
Πόσα watt πρεπει να είναι η λάμπα; Το ψάρι θα το έβγαζες από το ενυδρείο; Μόνη επιλογή τώρα είναι μια γυάλα.... Ευχαριστώ και πάλι για το χρόνο σου. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οικονομίας είναι και δεν έχω δει κανένα να τις χρησιμοποιεί.... εντομεταξύ το παλικάρι που αγόρασα τα αντιδραστήρια μου πρότεινε να μου κρατήσει το ψάρι μέχρι να στρώσει το ενυδρείο μου. Αρχίζει να μου φαίνεται η καλύτερη λύση....
|
|
||||
|
||||
![]()
τη φωτογραφία δεν ανέβασα.....
|
|
|||
|
|||
![]()
πολυ ομορφο! Και το ψαρακι! Να σου ζησει. Και βεβαια αν εμπιστευεσαι το ενυδρειο του και τον ιδιο να στο κρατησει και αν εχει να σου δωσει και μπολι μαλιστα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον, ας τα παρουμε απο την αρχη. Ο φωτισμος δεν ειναι το προβλημα του ενυδρειου αυτη τη στιγμη.
Το πρωτο πραγμα που κανεις (αν δεν το δωσεις για φιλοξενια μεχρι να γινει σωστο το ενυδρειο), ειναι να βαλεις αγγελια για μπολι χθες. Οσο το αφηνεις ετσι το ψαρακι, μονο κακο του κανεις, που αργα ή γρηγορα θα φανει. Διαβασε και αυτο. Στη συνεχεια, αρχιζεις διαβασμα με τα υπομνηματα των αρχαριων και στον τομεα των Bettas. Για οτιδηποτε σου δημιουργηθει απορια, εδω ειμαστε. Αλλα πρεπει να μελετησεις τη λειτουργια του ενυδρειου, πριν. Βασικο ειναι να στρωσει το φιλτρο με μπολι αυτη τη στιγμη, οποτε πρεπει να βιαστεις.
|
||||
|
||||
![]()
Για τη συγκεκριμένη σύνθεση ενυδρείου, ποιά είναι τα συνιστώμενα watt ανα λίτρο;
(Για μνα μην ξαναβλέπετε παραπάνω: Φιλοξενεί μονομάχο και από φυτά valsineria, cryptocoryne και anubia) όσο αφορά το NH3 σήμερα το τεστ βγήκε αρνητικό, θα προμηθευτώ και τεστ για PH και θα κοιτάξω και για μπόλι. Έχει νόημα να το ρίξω μέσα στο ενυδρείο και με αρνητικό αμμώνιο; Ο μονομάχος έχει αρχίσει και παίρνει τα πάνω του. |
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς τον, τα περισσότερα στα είπαν ήδη τα παιδιά, το σημαντικό είναι να στρώσει το ενυδρειάκι. Ο φωτισμός φαίνεται λίγο δυνατός (ίσως να τον κάνει πιο έντονο η άσπρη άμμος) αλλά δε θα τον άλλαζα προς το παρόν. Επίσης, λίπασμα και blackwater άστα στην άκρη (αν βρεις κανένα φύλλο catappa ή απόσταγμα πχ του atison θα ήταν καλό). Τέλος, είναι φυσιολογικό ο μονομάχος τις πρώτες μέρες στο νέο ενυδρείο να συμπεριφέρεται έτσι. Συνήθως τους παίρνει έως και μία εβδομάδα να συνηθίσουν το νέο χώρο
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Έχετε να προτείνετε κάποιο ups? | xaftel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 11-03-08 21:42 |
κάποιο παράσιτο ? :( | crazyio | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 26-10-06 16:28 |
Γνωρίζετε κάποιο Index; | sea_land | Ιστοσελίδες στο Internet | 2 | 06-11-05 14:54 |