|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() Εννοώ πως το νερό κυκλοφωρεί μέσα στο ενυδρίο άρα κυκλοφωρεί και μέσα απο τις σπηλιες μέσω και του ψαριού όπως είπες αλλά και μέσο του φίλτρου που εξαναγκάζει το νερό να κυκλοφωρίσει στο ενυδρίο .... πάιζει να μην κατάλαβα ουτε εγώ τι έγραψα τώρα .... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
αν δεν επιμενεις στην καρύδα και απλα πυλινα γλαστράκια θα σου κανουν δουλεια...εκτος αν ειναι και θεμα διατροφης στην μεση...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το εσωτερικο της καρυδας αρεσει στους pleco που τρωνε ξυλο(Panaque,Peckoltia,L200,κ.α.).Το υγρο που βγαζει ειναι ελαχιστο και σε καμια περιπτωση το νερο δεν παιρνει χρωμα(Αρκει βεβαια η ποσοτητα που θαμπει να ειναι λογικη).Επισης καλο ειναι να μην μενει πανω απο μιαμιση μερα μεσα στο ενυδρειο γιατι αρχιζει να χαλαει.
"The Catfish is a Plenty Good Enough Fish For Anyone" - Mark Twain Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kostas G. : 16-10-05 στις 18:28 |
|
||||
|
||||
![]()
ζωντανευω αυτό το παλιό θέμα γιατί πήρα μία καρύδα, την έφαγα, και εχω μείνει με ένα κέλυφός χωρισμένο σε δύο ημισφαίρια. Τα καθάρισα εσωτερικά πολύ καλά.
Εξωτερικά όμως τι κάνουμε? έχει κάτι "τριχούλες" η καρύδα, τις αφήνουμε ως έχουν ή τις γυαλοχαρτάρουμε να φύγουν και να γίνει λεία η καρύδα εξωτερικά.
φιλικά, Γιώργος 120lt Fishes:: 2xBlue Gourami | 12xHarlequin |4xPakistan Loach (YoYo) | 3xHillstream Loach | 1xAncistrus| Plants:: Hygropfila Polysperma | Cryptocoryne Wenditii | Cryptocoryne Willisii | Limnophila Sessiliflora | Anubias Barteri | Egeria Densa | |
|
||||
|
||||
![]()
Αν την εχεις πλυνει καλα ,δεν υπαρχει προβλημα με τις τριχες ... απλα ριξε την μεσα ....
εγω για την συμμορια των πεντε κλοουν μου ειχα ριξει ταυτογχρονα πεντε καρυδες μεσα (κομμενες με διαφορα σχηματα) χωρις να λειανω το εξωτερικο τους ... κανενα προβλημα ... |
|
||||
|
||||
![]()
Μπορώ να δέσω πάνω σε καρύδα μία ανουμπία?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Καλύτερα τύλιξε την καρύδα με java moss και άσε την ανούμπια για καμια πετρούλα η κανένα κλαδάκι. ![]() ΥΓ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ουφ απο καιρό ήθελα να το κάνω...παλιόγερε |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|