|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
έχω μειώσει το φως κάπου 6-7 ώρες. έβαλα και κάτι φάρμακα και έχει σχεδόν εξαφανιστεί η άλγη. |
|
|||
|
|||
![]()
ένα update τα ψαράκια μου μεγάλωσαν...
έβαλα και ενα aulonocara jacobfreibergi cape maclear ενα αρσενικό και ενα θηλυκό, δεν βρήκα αλλα θηλυκά και ψάχνω δεξιά αριστερά μήπως βρω . τα μικρά μεγάλωσαν είναι κάπου 3-4 εκατοστά και μερικά μπορεί και 5. σας βάζω pictures να δείτε. |
|
|||
|
|||
![]()
συνεχεία
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα ψαράκια σου είναι πανέμορφα αλλά
είπαμε ότι 2 είδη Aulonocara θα υβριδίσουν ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
εχω ενα θηλυκό και θα βάλω αλλα 2, πιστεύω να μην εχω θέμα. να φανταστείς εχω 5 θηλυκά scianochromis fryeri και 3 maylandi και μόλις μεγαλώσουν τα μικρά θα κρατήσω και αλλα θηλυκά και υπόλοιπα θα διώξω. |
|
||||
|
||||
![]()
Αφού το διάβασες......
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ουτε εγω είμαι σίγουρος αλλα ο χρόνος θα δείξει.
------------------------- Σήμερα μου ψόφησε ένα ψάρι μάλλον το πρώτο ψάρι που μπέικε στο ενυδρείο μου…. Aulonacara maylandi το αρσενικό και τώρα έχω 3 θηλυκά κανένα αρσενικό, και καμία 15 άρια μικρά γύρο 2-3 εκατοστά . Που να βρω τώρα ένα αρσενικό η να περιμένω να μεγαλώσουν τα μικρά και μήπως βγει κάνα αρσενικό ανάμεσα.? Ξέρει κανένας που μπορώ να πάρω ψάρια online και ας είναι από εξωτερικό. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dinoula : 16-10-14 στις 23:23 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
460 litra | HERBI | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 17-09-14 17:30 |
550 litra malawi | giannisqq | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 91 | 09-03-10 18:42 |
60 litra guppy | g-pavl | Ζωοτόκα | 5 | 24-11-08 19:26 |
70 litra | ton12 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 2 | 07-03-08 15:32 |
54 litra me gubbies | Ryu | Ζωοτόκα | 3 | 01-11-07 08:36 |