|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιάννη (lingistis) η δουλειά που έκανες παραπάνω με τους συνδιασμούς των ψαριών, είναι "ολα τα λεφτά"! Έτοιμη τροφή...Ευχαριστώ πολύ!
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Επειδή ήρθε και για μένα η ωρα να αποκτήσω τις αφρικάνες μου, θα ήθελα να λύσετε τις εξής απορίες σχετικά με το υπόστρωμα.
1. Επειδή δεν είναι εύκολο εδω που είμαι να βρω θαλασσινή άμμο, σκέφτομαι να αγοράσω, λευκή χαλαζιακή (ουδέτερη). Αυτήν πρέπει να την ανακατέψω και με αραγωνίτη ώστε να πετύχω και υψηλότερο ph μια και στην περιοχή μου είναι μαλακό? 2. Θα μπορούσα αντί για λευκή να βάλω μαύρη άμμο? (ώστε να μην φαίνονται τόσο και οι ακαθαρσίες)? 3. Τέλος η άμμος απο τριμένα κοράλια που είναι για θαλασσινό, θα μπορούσε να με εξυπηρετήσει, και να μου αναιβάσει σκληρότητες? Μιλάμε για ψάρια απο Malawi. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
μη βαλεις ασπρη αμμο..λενε οτι στρεσαρονται τα ψαρια με την ασπρη αμμο ασε που θα φαινονται και πιο ευκολα και οι βρωμιες..βαλε μπεζ χαλαζιακη καλυτερα η αλλιως ψαξε σε καμια μαντρα με οικοδομικα υλικα μηπως εχει αμμο θαλασσης..αλλα και μαυρη να βαλεις δεν υπαρχει θεμα..κι εγω μαυρη εχω...αν εχεις μαλακο νερο ανακατεψε με αραγωνιτη και βαλε και ασβεστολιθηκες πετρες αν θες..αλλα ο αραγωνιτης θα σε καλυψει πιστευω...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
εγω παντα με ασπρη αμμο τα ειχα τα ψαρια..δε νομιζω οτι τα στρεσαρει..
|
|
||||
|
||||
![]()
Με το νερό που έχετε εκεί, εγώ θα έβαζα μίξη ψιλό αραγωνίτη με coral sand (αφού δεν μπορείς να βρεις θαλασσινή άμμο).
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[κατασκευή ενυδρείου]Σκέψεις για καινούριο malawi!! | Παναγιώτης Κ | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 17 | 13-03-12 08:56 |
Τολμηρές σκέψεις | Παπαδόπουλος Κώστας | Δίσκοι | 14 | 10-06-09 10:29 |
σκέψεις | pipis | Δίσκοι | 8 | 18-06-07 07:52 |
σκέψεις | drakoulis | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 2 | 22-11-05 14:07 |