|
|
||||
|
||||
![]()
μαλιστα....2.5 ευρω κ καθε ππτε το αλλαζω για να εχω σωστη μετρηση;;
|
|
||||
|
||||
![]()
Οταν δεις πως ξεθωριάζει το χρώμα του drop checker, συνήθως πάνω από 1 μήνα. Αν έχεις υγρο τεστ PH της API δεν χρειάζεται να πάρεις αυτό το υγρο, βάζεις σταγόνες απο το τεστ PH, και αν δεν κάνω λάθος κάνουν όλα τα υγρα τεστ PH που μετράνε κάτω από 7. Στο δικό μου το λειτουργώ με τεστ PH της API εδώ και 1,5 χρόνο, και το αλλάζω αν θυμάμαι καλα καθε 2 μήνες περίπου, ίσως και παραπάνω
|
||||
|
||||
![]()
οκ σ'ευχαριστω πολυ. ...
------------------------- εχω εναν διαχυτηρα (σαν μικρη πιπα ειναι βασικα)!!! θα συνδεσω την εξοδου του συστηματος σ'αυτο τελικα για να μην εχω απωλειες που λετε!!θα το βαλω παλι κατω απο την εξοδο του φιλτρου μου;;σε τι βαθος περιπου;;το αλλο με το υγρο για την μετρηση του co2 θα το βαλω στην απεναντι πλευρα ετσι;;η καπου στη μεση;; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη artsi28 : 15-09-14 στις 17:19 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Το δυαχητηρα κάτω απο την έξοδο όσο πιο κάτω γίνεται για να έχουν χρόνο να διαλύονται η φυσάλιδες και το co2 checker στο απέναντι τζαμι.
|
||||
|
||||
![]()
οκ...ετσι το εχω το check...τον διαχυτηρα αυριο με αλλαγη νερου μαζι!!!
ευχαριστω!!! |
|
||||
|
||||
![]()
πως σας φαινονται οι φυσαλιδες απο τον διαχυτηρα??δ φαινονται σχεδον!!!ετσι γινεται καλη διαχυση??
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
συστημα co2 | poet | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 23-07-14 22:13 |
συστημα cο2 | giwrgos_1977 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 23-10-11 19:22 |
Συστημα co2... | hkousoulos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 20-01-10 19:30 |
Συστημα co2 | Red crystal | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 33 | 11-07-09 08:28 |