|
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Και εγω νομιζω οτι μπορει ανετα να φιλοξενησει Red Cherries (οχι και ψαρακια φυσικα). Φιλτρο επαρκες υπαρχει, ενα συστημα ψυξης με ανεμιστηρακια μπαινει ευκολα για το καλοκαιρι, μια χαρα το βλεπω.
Θα το εκανα λιγο μεγαλυτερο να πω την αληθεια, εφοσον ειναι DIY, αλλα με ελεγχο του πληθυσμου των γαριδων, μπορει να γινει ενα ωραιο σπιτακι για τις Red Cherries.
|
||||
|
||||
![]()
tsala να ρωτήσω, τι διαστάσεις έχει το 25λιτρο ενυδρείο που γράφεις στο προφίλ σου ότι έχεις?
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οντως το ενυδρειακι ειναι λιγο περίεργο απο θεμα διαστάσεων , αλλα μια χαρά ειναι για τις συγκεκριμένες γαριδες .
Αν μπορεσεις επειδη δεν έχει πολύ βυθο , οπου συνήθως εκει βολταρουν οι γαρίδες, προσθεσε ξυλα και μπόλικη μος για να μεγαλωσεις την επιφανεια οπου θα τσιμπολογανε. Σε αυτο υπολόγισε να χωρέσουν γυρω στις 150-200 γαρίδες, μετά θα σταματησουν να γεννάνε, οπότε και πρεπει να τις αραιωνεις. Διατηρω γαρίδες σε 10 λιτρα , ενυδρειακι απο τα τζαμπο, αλλα τις αραιωνω συνέχεια. ![]() Καλό στρώσιμο... |
![]() |
Tags |
30l, γαριδάδικο, diy |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νεο Γαριδάδικο.... | nicpapa | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 319 | 23-06-22 21:01 |
Φυτεμένο Γαριδάδικο Παρουσίαση | aquadann | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 20 | 24-03-16 18:51 |
Νέο γαριδάδικο... 30 λιτρα κύβο; | Βασίλης Κ | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 10 | 17-08-13 19:46 |
Το γαριδάδικο μου | posidwnas | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 3 | 25-08-10 01:30 |
Το γαριδάδικο μου | posidwnas | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 10 | 06-06-10 06:51 |